Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

74letý ještěr jménem Leo a jeho želví kamarád se rozhodnou uprchnout z terária školní třídy na Floridě, kde žijí už desítky let. Poslední ročník základní školy viděný očima třídního mazlíčka. Unavený 74letý ještěr jménem Leo je ve stejné třídě na Floridě po celá desetiletí se svým želvým kamarádem. Když se dozví, že mu zbývá už jen rok života, plánuje útěk, aby si vyzkoušel život venku. Místo toho se ale zaplete do problémů svých úzkostných studentů, jako je nemožně zlý suplující učitel. (tribican)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (129)

anais 

všechny recenze uživatele

První půlka se znuděnou želvou a ještěrem Leem v akvárku je skvělá. V momentu, kdy film opustí princip "jeden víkend - jiné dítě", tempo a zábavnost trochu vymizí. A nebavili mě písničky, které děj nikam neposouvaly. Mám pocit, že do současných animáků už prostě moc nepatří, zvlášť když se film tváří jako soudobá, lehce nekorektní komedie, která čerpá spíš ze sandlerovsky uhozené komiky než klasického Holywoodu. Ale i přes těch pár nedostatků je to od Netflixu skvělý vánoční dárek pro děti ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Co se písniček týče, tak je to slabší, ale jinak výborná sandlarovská taškařice s pěkným poselstvím. LEO je starý unavený leguán žijící poklidným životem školního mazlíčka a shodou okolností se stává mentorem všech dětí po nečekané změně třídní učitelky. Děcka jsou sympatické, žádní pitomci jen prostě dečka s normálními problémy, které potřebují mít někoho o koho se můžou opřít. ()

Reklama

Brooks 

všechny recenze uživatele

Animačne druhá liga, ale obsahovo sa Leo trafil do čierneho. Vôbec nie typická sandlerovská somarina, ale pekne napísaný, edukatívny, emocionálne hrejivý príbeh pre celú rodinu, s vyváženou kadenciou hrubozrnného humoru a dojemných detských spovedí. Vyčítať sa tomu dá len repetetívnosť v prostrednej časti, neškodilo by skrátiť o 15 minút. 4* ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pekné, farebné, Sandler iba hlasovo takže super a hlavne ostal jeho štýl. Problémom sú spevavé scény, tie by som kľudne vystrihol, ale inak ak chcete vidieť príbeh starej jašterice a nemáte chuť zrovna sa pozerať na svoju učiteľku slovenčiny, tak je to vhodný kúsok. A na netflix dokonca prekvapujúco aj bez genderových štúdií. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Béčkový animák s průměrnou animací, který je "jiný" jen díky hudebními čísly. A ty jsou tak nudné, že filmu spíše ubližují a bez nich by byl Leo sice stále jen průměrný animák, ale alespoň bych si nechtěl v první třetině, kde se zpívá fakt skoro furt, urvat uši. Jako každý animák, i Leo nese nějaké to poselství pro děti, ale vzhledem k solidním vtipům to přežije o dospělý divák. Průměr. ()

Galerie (145)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama