Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (22)

plakát

Partička (2011) (pořad) 

Ze začátku jsem byla spíše nedůvěřivá, ale vcelku jsem si tuhle show oblíbila. I přesto, že jsem viděla Whose line is it anyway?, tak musím uznat, že kuci jim vcelku šlapou na paty. Myslím si, že je taky hodně těžké, vůbec najít v té naší 10-ti milionové zemičce někoho, kdo na to má talent a hlavně odvahu. Jak v USA tak UK mají neuvěřitelnou možnost výběru a na jedno místo se jim nejspíš cpe deset dalších stejně dobrých komiků. Každopádně Partička je velmi silná ve hrách jako jsou Seznamka, Párty, Blázni a naopak co mi přijde nejméně vtipné jsou písničky, ve kterých se sice občas objeví nějaký ten frk, ale většinou spíš nic než moc. Takže proto 4*.

plakát

Muži v naději (2011) 

Musím uznat, že i tenhle filmek se mi líbil. Ve vtipných momentech jsem se hodně nasmála. Akorát mi teda přišly některé scény hodně šokující a nečekané, možná až přehnaně. Jediné, co jsem v kině trochu nepobírala, byla, pár řad pod námi sedící, pani, která se smála na celé kino i v případěm, že to scéna úplně nevyžadovala, spíš naopak.

plakát

Craig Ferguson: A Wee Bit o' Revolution (2009) (pořad) 

Skotsko-židovská svatba a porod. U těchto dvou historek jsem doslova řvala smíchy. A koncert Deep Purple :-D. Výborný stand-up. A televizní nabídka v hotelu, taky síla :-) No prostě tohle člověk musí vidět.

plakát

Dívka odjinud (2010) (seriál) 

Trochu mi to připomíná film Constantine a seriál Angel dohromady. Hodně příšerek a záhadná minulost. Ale neni to špatný. Po první sérii trochu nadšení opadlo, je tam trochu moc překvapivých zvratů. Jsem zvědavá na druhou sérii.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011) 

Mám twilight ráda, ale tenhle díl mi přijde trochu zbytečný. Sice hezky vyšperkovaný a na pohled líbivý, i "akční" scény už nějak vypadají, ale přesto mi přijde trochu navíc. Nicméně za 3*.

plakát

Tron (1982) 

První sci-fi, které jsem vůbec viděla. A dodneška jedno z mých nejoblíbenějších.

plakát

Vysloužilí lvi (2003) 

Velmi příjemný film, u některých potrhlostí těch dvou "staříků" jsem se i srdečně zasmála. Nejvíc mně pobavila defektní lvice a zahrádkaření.

plakát

Johnny English se vrací (2011) 

Vcelku obstojná komedie. Občas jsem se zasmála, občas ne. Ani neuškodila, ale zase takový terno to taky nebylo. Prostě průměr.

plakát

Expozitura (2009) (seriál) 

Na české poměry vcelku dobrá kriminálka. Jedna věc, která mi vcelku hodně překáží, je "vyprávění" hlavní představitelky. Po 7. díle 3*.

plakát

Zamilovaná do vraha (2002) 

Tak ze žánru komedie bych to možná i vyřadila, vtipný je akorát originální název. Obě hlavní postavy mi připadaly jak z ústavu pro chorobomyslné. Oficiální text distributora asi patří k jinému filmu. Dohromady jedna hvězda za Fergusona a Knoxvilla.