Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Star Trek: Hluboký vesmír devět

Star Trek: Hluboký vesmír devět (1993)

Ak mi niekto položí otázku, kto je najvýraznejšou postavou Star-Treku, odpoviem jendoznačne...Jean Luc Picard. Filozof, bojovník, kapitán...skvelý Stewart. Ak sa ma však niekto opýta na najlepší Star-Trek seriál, bez váhania poviem DS9. Dôvod ? Práve tu môžete vidieť ako neskutočne je rozvetvený ST svet, práve tu sa prelínajú všetky rasy, politcké i vojenské konflikty, filozofie, priateľstvá, pády a víťazstvá. Že som trochu naivný ? Povedzte mi, ktorý ST seriál nie je !

Californication

Californication (2007)

Excelentný David Duchovny, možno v životnej role. Samozrejme, navždy tu bude agent Fox Mulder, ale Hank Moody je tak skvelo napísaná a zahraná postava,že budete len neveriaco krútiť hlavou alebo sa smiať až vám potečú slzy. Californication je top zábavné, zvrátené dielko, plné bizardných situácií, excesov, humoru a nahoty. Vyváženosť týchto prvkov "zábavy" robí z tohto seriálu fantastickú jazdu, na ktorú určite nezabudnete.......tak skoro :-)

Castle na zabití

Castle na zabití (2009)

Nejde ani tak o vyšetrovanie vrážd, to už je v každej TV Show z touto problematikou tak predvídateľné, že to považujem len za vatu na vyplnenie hluchých miest. Skvelý Nathan Fillion a Stana Katic však robia z tohto seriálu jeden veľmi podarený celok, na ktorý sa určite oplatí pozerať. Ak si máte vybrať zo všetkých tých NCIS a CSI, zvoľte si Castle. Pri takom obrovskom množstve nudných seriálových nepodarkov z prostredia detektívov a ich práce, pôsobí tento počin veľmi čerstvým a neohraným dojmom. Možno je to tým humorom, ktorý je príjemne vkusný a vy sa budete na konci každej časti usmievať. A to už priatelia, v dnešnej dobe nie je málo.

Farscape

Farscape (1999)

Farscape je pre mňa synonymom sci-fi seriálu najvyššej možnej kvality. Úžasná chémia medzi hlavným duom postáv v podaní Bena Browdera a Claudie Black v kombinácii so skvelým humorom a excelentnou atmosférou, ma proste nenechá chladným ani dnes. Ťažko hľadám slová, ktorými by som vyjadril, ako mám tento seriál rád, pretože ani jedno akosi nevyjadruje spôsob, akým ma tento skvost pohladil na duši a zároveň knokautoval páradne vystrelenou pravačkou. 100% či 5* je málo. Sci-fi par excellence ! Thx Austrália.