Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Chirurgové

Chirurgové (2005)

Jako zarytý fanda GA nemůžu hodnotit jinak... Tento seriál je více než o chirurgii hlavně o lidech, jak napovídá originální název Grey´s anatomy. První série odstartovala hodně do černého humoru, druhá (kterou považuji za nejzdařilejší) se již stává temnější, postavy se mi staly bližší a několikrát jsem si (hlavně v závěru) poplakala, několikrát jsem se opravdu bála (superkvalitní "díl s bombou" - prostě bomba:))) ). Třetí série stále super, ale už se projevila první hádka mezi herci a tvůrci a došlo tak k prvnímu odchodu jedné z hlavních postav. Čtvrtá série kvalitou mírně poklesla, stále se ale GA nestala nekoukatelným blábolem. Pátá série opět mírně poklesla, ale postavy díkybohu nemění charaktery a moc hezká zápletka se stážisty a poté s Izzie způsobily, že se na mnohé díly koukám opakovaně. Většina šesté série je dost utahaná, jako by tvůrci po tolika dílech ztratily šťávu, navíc odchod dvou dalších hlavních postav a pokus o zapojení několika nových GA posunul opět trochu níž. Na konci šesté ovšem kvalita opět stoupá, vrací se drsné velké případy, zábavné klábosení hlavních postav v jídelně i trocha temnějšího humoru z prvních sérií. Co se dá seriálu vytknout nejvíce je český dabing - doporučuji sledovat v originále. Sama jsem viděla první a velkou část druhé série v televizi a upřímně jsem nenáviděla postavu Izzie (K. Heigl), kterou vysoký miloučký hlásek posunul na úroveň totální pipky. Omylem jsem shlédla i část pozdějších dílů a dabing postav jako např. Owen Hunt nebo Arizona Robbins zcela neodpovídá jejich skutečným hlasům ani charakterům postav.. Co se týče 8. série, tak mohu říct, že mi opět snad každý díl (zatím:) ) vyrazil dech... srdcová záležitost se již srdcovější ani stát nemůže, tak jen napjatě čekám na pokračování... a GA prostě a jednoduše MILUJU.

Battlestar Galactica

Battlestar Galactica (2004)

Báječné, neodolatelné... mnoho probdělých nocí, kdy jsem si prostě musela pouštět jeden díl za druhým, což se mi stává u málokterého seriálu... možná za to může i moje posedlost Jamiem Bamberem, ale rozhodně je to za čistých 100%...

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

Scrubs patří mezi jeden z těch výjimečných seriálů, který až do konce "vystačí s dechem" - u osmé série se člověk baví prakticky stejně jako u první... Nejlepší postavou je rozhodně The Janitor, ale ostatní nejsou nijak pozadu... Díly mají okolo 20ti minut, jsou svižné, rychlé, zábavné a člověk se vážně nestihne nudit. 5* a klidně bych dala i víc:)))

Upíří deníky

Upíří deníky (2009)

Upřímně jsem si vědoma toho, že 4 hvězdičkami TVD poměrně nadhodnocuji... Pokud vynechám fakt, že Stefan má velkou hlavu a divný úsměv (nemám ho ráda) a z Damona mi pulzuje děloha (:) fuj, to je ošklivý výraz, ale prostě toho ráda mám:D), jednoduše můžu prostě napsat, že Vampire diaries mě fakt baví. Hlavně od SPOILER chvíle, kdy se na scéně objevuje Katherine a dostává víc prostoru - a Nina Dobrev v mých očích vážně stoupla, protože tu dvoujroli hraje výborně. když se seriál zbavil původního klišé (hodnej brácha, zlej brácha, ukňouraná kvočna) a změnila se zápletka, začala jsem se na další díly doopravdy hodně těšit. Jistě, autoři sekají klišé kam se člověk podívá, žádný z hrdinů nemá normální rodiče (buď jsou mrtví, nebo divní), nicméně zápletky nejsou vždycky předvídatelné. I 3. série je řádně rozjetá a na všechny upíry i neupíry z Mystic Falls je stále pěkný pohled:)

Gilmorova děvčata

Gilmorova děvčata (2000)

Jeden z mch nejoblíbenějších seriálů, zůstalo to tak i po letech, kdy ho sleduju znova a stále se výborně bavím... Je to asi nejukecanější pořad, jaký jsem kdy viděla, ale podle mého je to rozhodně plus... Pár procent ubírám akorát za dost nedotaženou poslední sérii a trochu rychlý závěr - Alexis Bledel odmítla natáčení 8. série a díky tomu nechtěla pokračovat ani Lauren Graham (za což jsem ráda), proto sedmička končí dost narychlo... Obě herečky v hlavních rolích jsou báječné, Scott Patterson jako Luke je neodolatelný... Jo a jsem jedna z mála holek, co vždycky fandily Deanovi a ne Jessovi:-)