Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Recenze (10)

plakát

Resident Evil: Lék (2022) (seriál) 

Úplný odpad to není, koukat se na to dá ale z těch dialogů, postav a dějové linky může člověk reálně dostat rakovinu. Je mi úplně jasný, proč to zasadili do teen prostředí, ale vůbec to tomu nesedí. Ty postavy jsou tak hloupý a místy na přes držku že to až není možný 😅 Aneb když se někdo někam vloupá a pak se ptá proč to nemůžou někomu říct... tak to už je fakt moc...

plakát

Nečum na mě show (2021) (pořad) odpad!

Tenhle pořad je jen další kapitola v nekonečné šňůře českého televizního bizáru. Jak tohle může dobrovolně někdo sledovat je nad moje chápání.

plakát

Batwoman (2019) (seriál) 

Batwoman má super potenciál, ale rozhodně ne v tomto podání, stejně jako veškeré ostatní CW seriály i tenhle trpí přehnanou dětinčností a snahou diváka vzdělávat místo toho aby se prostor dával zajímavé příběhové lince.

plakát

Baelin's Route: An Epic NPC Man Adventure (2021) 

Tohle je taková Endgame pro fanoušky Viva La Dirt League, protože kdo na jejich tvorbu pravidelně kouká tak tomu musí dát 100%, ale kdo je nezná nebo to nesleduje tak často, tak asi úplně nepochopí o co jde a uteče mu význam většiny hlášek a scén. Celkově je to ale na vysoce kvalitní úrovni co se týče kamery, efektů, kostýmů, hereckých výkonů atd. Je tu zkrátka vidět že když to někoho baví, tak nepotřebuje mít za zády Netflix nebo HBO aby natočil něco úžasného. Už jenom třeba choreografie fightů je stokrát lepší než cokoliv z nové SW trilogie.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) odpad!

Upřímně po tomhle fiasku bych R. Johnsonovi nesvěřil ani natáčení Ulice. Celej film je plnej příběhových a logických děr které vůbec nedávají smysl. Opravdu jsem z SJW linky Pink Lady dostal v kině rakovinu. Plno lidí ten film brání, protože jde proti diváckým očekáváním, ale tihle lidé snad nemají rozum. V momentě kdy Pink Lady provedla sebevraždu hyperprostorovým skokem zníčila i celé kontinuum SW univerza. Protože pokuď tohle dokáže hyperprostorový skok, tak proč se v Rogue One obtěžovali krádeží plánů hvězdy smrti ? Proč prostě nevzali loď a nenapálili to do ní ? A jde to i obráceně... proč Impérium stavělo tolik hvězd smrti když mohli přepnout křižník na autopilota a skočit do planety kterou chtějí zníčit ? Je snad Pink Lady první v Galaxii kdo přišel s tak geniální taktikou ?

plakát

Zpátky do školy (2009) (seriál) 

Tenhle seriál jsem si zamiloval téměř od první minuty. Krásné na něm je, že je opravdu vtipný a geniálně napsaný, takže nepotřebuje žádnej umělej smích. Né všechny epizody jsou samozřejmě úžasné, ale většina ano a některé jsou absolutně geniální. Nejlepší na tom je, že v některých těch epizodách jsem se i sám během svého studia na vysoké škole bohužel viděl. Až tak absurdní je naše školství někdy. Největší promarněná příležitost je ten závěrečný film na který nedošlo. Ale ono se po fiasku poslední řady nedá moc zlobit. Taková šílenost nejde psát donekonečna :)

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Absolutně epický seriál. Po konci první epizody jsem okamžitě musel vidět další a pak další a pak čekat na další série, protože jsem neměl dost :) Je celkem poznat, že dokuď se drží Martinova díla, tak to má fakt sílu a nebojí se to řezat hlava nehlava. Nicméně jak postupně seriál předehnal knižní předlohu tak se začal stávat více umělým, ale i tak je rozhodně na co koukat. Nebýt poslední série která celej seriál totálně zkazila, tak bych to navrhl na jeden z nejlepších seriálů všech dob. Ale bohužel tvůrci se nechali koupit Disnym na vlastní filmy a tak museli GoT ukončit aby na to měli čas a kvůli tomu celou poslední serii totálně zprznili. Příběhově i logicky plná děr a nesmyslů.

plakát

Policejní odznak (2002) (seriál) 

Podle mého názoru nejlépe natočený policejní seriál který jsem kdy viděl. Kam se hrabou naše ubohé kriminálky Anděl a kdo ví co ještě vymyslí... Krásný na tom je, že tady je opravdu vidět ta podstivá i nepodstivá policejní práce v reálném prostředí a dopad kterej to na ty lidi které nás střeží má. Konec bych si sice přál jiný, ale vůbec to nevadí, dává to smysl a vzalo mě to i tak. Rozhodně doporučuju.

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

Upřímně by mě zajímalo koho napadlo do seriálu zasadit postavu Baby Yody, protože ten člověk by si zasloužil metál. Už jenom samotný Baby Yoda je sám zajímavější jak všechny postavy nové SW trilogie a to je celkem smutný. Nicméně rozhodně se nedá říct že by to tahal jen Baby Yoda. I ostatní postavy jsou skvělé a scénář není špatný. Hlavně je to natočené takovým realistickým pohledem, kde i stormtroopeři mají své lidské chvilky. Po první serii jsem opravdu nadšen a těším se na další serii :)

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Plno lidí tenhle film absolutně nechápe. Souhlasím s kritikou, že ten film má bleskové tempo, nebo že si záporáka vycucají z prstu, ale je důležitý si uvědomit taky kontext okolo. Jak jinak byste za dvě hodiny ukončili trilogii která má pouze začátek ? Prostřední film Last Jedi se nedá počítat, protože byl příšerný a děj nikam neposunul. A právě protože má Last Jedi neuvěřitelných 71%, tak je šílenství aby tento snímek měl méně, když se všechno podstatné zlepšilo. Žádné hloupé vtipy, žádné dějové linky které nedávají smysl, žádné SJW kraviny ala pink lady.