Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (16)

plakát

Robinson Crusoe (1997) 

Ke knížce má daleko, ale já to neberu jako zfilmování knihy. Tento film je na motivy slavné knihy, a rozhodně jsem se u něho nenudil. Celý film mi utekl jako voda a zvláště hudba byla velmi pěkně udělaná.

plakát

Seznamte se, Joe Black (1998) 

Přdevším bych vyzdvihl skvělý herecký výkon Brada Pitta. Film má úžasný děj a neskutečně mě bavil, má sice přes 2,5 hodiny ale to bylo hned pryč. Ano konec je trochu kýčovitý, ale nezkazil mě dojem z výborného filmu.

plakát

Babel (2006) 

Dobrý film, který zasáhne vaše city, ale příběhy se k sobě moc nehodí. Hlavně Japonský se k ostatním nehodí a je na druhé dva napojený kostrbatě. Zbytek filmu je ale velmi dobrý i herecké výkony jsou úchvatné a to nejen Brada a Kate ale i ostatních herců. Nebýt Japonského příběhu dal bych 5 hvězd.

plakát

Gladiátor (2000) 

Tento film má naprosto úžasnou atmosféru. Vím že to tady píšou všichni, ale mě ten film unesl do strověkého Říma. Herecký výkon Russela Crowa byl úchvatný a hudby Hanse Zimmera??........tu snad ani nemusím vyzdvihovat. Ke konci tohoto filmu jsem sedl něak špatně, a strašně mě z toho bolel zadek jenže já jsem se nemohl zvednou, protože jsem prostě nemohl a byl jsem spoután s tím filmem. Teneto film na mě udělal obrovský dojem a nebál bych se ho zařadit mezi nejlepší filmy vůbec!!!

plakát

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010) (seriál) 

Opravdu výborný seriál se skvělou atmosférou a skvělými kostými. No a herecké výkony jsou úchvatné.

plakát

Asterix a Obelix: Mise Kleopatra (2002) 

To je prostě komedie, která baví. Je to parodie snad úplně na všechno a ty geniální hlášky jako tady soudruzi...:))))))). Sice je to blbost ale neuvěřitelně jsem se u toho nasmál.

plakát

3 sezóny v pekle (2009) 

Ani bych neřekl že jde o český film. Některé záběry jsou opravdu krásné celkově je film natočený velmi profesionálně. Musím říct že je to jeden z mých nejoblíbenějších českých filmů.

plakát

Dva a půl chlapa (2003) (seriál) 

Tento seriál možná není z nejpropracovanějších ale svými hláškami mě fakt dostal.

plakát

Sbal prachy a vypadni (1998) 

Trochu mi to připomíná Pulp Fiction nebo Gaunery, ale to je spíš dobře ne??

plakát

Obvyklí podezřelí (1995) 

Absolutně brilatní příběh a naprosto výborný herecký výkon Kevina Spaceyho. Co víc si přát. Hlavně se na film dívejte až do konce.