Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (14)

plakát

Anglický biftek s českou oblohou (1979) (TV film) odpad!

Strašný, nesledovatelný - a to vydržím hodně. Proti tomu je Muž na radnici či Okres na severu akční trhák s tahem na bránu. Opravdu mne to nechytlo, hrozivé dialogy, děj o ničem, nedokoukal jsem to. Škoda, nalákalo mne herecké obsazení. Ale chcete-li vidět Rosnera v oranžových slipech, jděte do toho :)

plakát

Křížem krážem Izraelem - Izrael pro všechny (2020) (epizoda) 

Špatné, nezábavné, nezajímavé. Koukat se na Žilkovou, jak krmí ptáky vajíčkem na tvrdo, plete si myrhu s myrtou,ukazuje mapu pro vozíčkáře a velbloudy v zoo - nemám slov. Paní Žilková při vší úctě odbornicí na Izrael není, neumí pořádně ani anglicky, nejde do hloubky. Každý průvodce v Izraeli vás provede lépe.

plakát

Křížem krážem Izraelem - Tel Aviv (2020) (epizoda) odpad!

Strašný. Na tento dokument jsem se těšil, v Izraeli jsem několikrát byl, takže velké zklamání. Málo informací, hluchá místa, nezajímavé, nic neříkající výplně času. Bohužel i faktické chyby v komentáři (postřehl jsem špatný konec sedmidenní války, dále paní Žilková mluví o Izraeli v ženském rodě - Izrael jako prdel : ).

plakát

Divoké historky (2014) 

Pro mne výborný film. Dlouho jsem se tak dobře nezasmál a dlouho mi nebylo tak špatně. Občas nudnější pasáže, ale jako celek film funguje výborně. A vy máte jen stažený žaludek, co se ještě "kurnik" může stát....

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Promrhaný potenciál, chvílemi vtipné, ale celkově předvídatelná nuda.

plakát

Pějme píseň dohola (1990) 

Podle mě geniální. Ano, jsem pamětník pionýrských táborů. A právě proto musím tento film hodnotit vysoko, jelikož přesně vystihuje atmosféru a geniálně vyzdvihuje určité momenty, které jsme si my všichni zúčastnění prošli. Nástupy, věšení vlajky, ale i první lásky a rozpaky.... Na druhou stranu je pravda, že jsem si některé scény musel pustit ještě jednou, protože mi vůbec nedávaly smysl. Což se nakonec nepovedlo ani při opětovaném shlédnutí.

plakát

Hlas Česko Slovenska (2012) (pořad) odpad!

Katastrofa. Pořád to samé, plytká zábava, kterou nemohou sledovat už ani puberťačky a -ťáci (a omlouvám se, jesltliže jsem se jich tímto dotkl). Porota děs a běs, Mareš stabilně nudný, demotivovaný a očividně to dělající jen kvůli penězům - nakonec, proč ne. Překvapuje mne, že TV NOVA přestává umět dělat soutěže. Nakonec se všichni budeme koukat na věčná opakování Možná přijde i kouzelník a Karla Gotta....

plakát

Hotel Paradise (2012) (pořad) odpad!

Opravdu prvotřídní katastrofa. I když musím masochisticky přiznat, že reality show dokáži jako oddechovku a vymývání mozku sledovat, toto je moc. Snaha sehnat dohromady partu amorálních imbecilů ve snaze dohnat je k veřejné promiskuitě se pravděpodobně zadařila. Koncept děsivý, vysílání v postní době urážlivé snad pro každého soudného diváka - proč si raději rovnou nepusit porno bez zbytečných stupidních dialogů, které se dají snadno přeskočit? Sečteno a podtrženo - kdo si chce zvýšit sebevědomí, stačí 2-3 sekundy. Česko-slovenská mládežnická elita v plné parádě.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2009) 

Slušně zfilmované severské drama se správnou atmosférou. Podle mne lepší a chytlavější než americká verze.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Nemyslím si, že je to lepší než švédská verze, která podle mne dokázala věrněji postihnout atributy "serverského dramatu". Bez toho, aniž byste si předem přečetli knihu, vás to bude bavit ještě výrazně méně, protože budete ztraceni (alespoň si to myslím). Plno motivů vynecháno, plno detailů pozměněno. Přese vše slušný pokus o zfilmování nezfilmovatelné knihy.