Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Thriller

Oblíbené filmy (9)

Potomci lidí

Potomci lidí (2006)

Post apo tématika patří k mým oblíbeným žánrům a tento film řadím ve svém osobním žebříčku velmi vysoko. Zobrazení blízké budoucnosti, kterému jsem opravdu uvěřil, výborné herecké výkony a hlavně fantastická kamera, která vynikne asi nejvíce při válečné scéně mezi ruinami domů. I když čas snímku pár procent určitě ubral, stále se jedná o vynikající počin.

Fantomas

Fantomas (1964)

Celá trilogie o vychytralém padouchovi a roztržitém komisaři je pro mě jednou z klasik světově kinematografie a na každý jeden díl se kdykoliv rád podívám. Musím říci, že pro mě Fantomas neztratil kouzlo ani po více než padesáti letech od jeho vzniku. Nepřekonatelný Louis de Funes, jehož gesta a grimasy vždy zaručeně pobaví. Samozřejmě nesmím opomenout geniální dabing Františka Filipovského, díky němuž filmy získávají pro českého diváka další rozměr.

What We Started

What We Started (2017)

Absolutní povinnost pro všechny fanoušky taneční hudby, ať už posloucháte techno nebo edm. Dokument o samotném vzniku a vývoji této kultury, počátky rave parties, první kluby, cesta od undergroundu po mainstream, skvělé postřehy od těch nejpovolanějších plus náhled pod pokličku kariéry underground umělce (Carl Cox) vs. mainstream umělce (Martin Garrix).