Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Thriller

Recenze (12)

plakát

Red Notice (2021) 

Jedna hvězda za pěknou kameru, druhá za lehké překvapení na konci...A to jsem v hodnocení ještě hodně benevolentní, protože toto opravdu není odpočinkový film, ale stupidní sračka.

plakát

Chalífát (2020) (seriál) 

Po prvních dvou rozjížděcích (ale také vynikajících) dílech nabral seriál neskutečné obrátky, které vygradovaly překvapivým a strhujícím závěrem. Seriál se okamžitě zařadil mezi mé top a jsem opravdu zvědavý, jestli se dočkáme i druhé série.

plakát

Vyšehrad (2016) (seriál) 

Po prvních čtyřech dílech jde kvalita rapidně dolů a až poslední díl tento propad zastavil. I tak dávám plný počet, Lavi je bůh!

plakát

Fantomas (1964) 

Celá trilogie o vychytralém padouchovi a roztržitém komisaři je pro mě jednou z klasik světově kinematografie a na každý jeden díl se kdykoliv rád podívám. Musím říci, že pro mě Fantomas neztratil kouzlo ani po více než padesáti letech od jeho vzniku. Nepřekonatelný Louis de Funes, jehož gesta a grimasy vždy zaručeně pobaví. Samozřejmě nesmím opomenout geniální dabing Františka Filipovského, díky němuž filmy získávají pro českého diváka další rozměr.

plakát

Lucy (2014) 

Na jednu stranu trochu stupidní film, kterému nevyhýbají nelogičnosti, na druhou stranu (možná i díky správně zvolené stopáži) velmi svižná jízda s vynikajícím vizuálem. Je zde sice zřejmá paralela se Všemocným, nicméně i tak se jedná o velice zajímavý film, na který se určitě rád podívám znovu.