Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (1 575)

plakát

Šťastně až na věky (2022) 

Hezká sonda, připadá mi, že to nemají jednoduchý. Jistě by se mnou nesouhlasili...

plakát

Kill Bill (2003) 

Jasně. Je to oslava asijských bojových filmů, ale tenhle Tarantinův výlet do těchto končin mě nikdy moc nebavil. Sem tam se člověk může zasmát, ale na tu stopáž je to žalostně málo.

plakát

Sbohem, baby (2007) 

Docela to jede a zároveň opruzující.

plakát

Sobík (2024) (seriál) 

Vlastně nekonečná záležitost, kde se marně snažíte dobrat jiného důvodu výroby díla než je osvěta pro střední školy. (A dost často si přejete, aby titulní hrdina dostal za uši víc, protože si to prostě za svoji blbost zaslouží.) Strašně slabé. A že 'mrazivá' podívaná? Jistě. Když zjistíte, kolik jste s nimi propalili času.

plakát

Temný případ - Noční krajina (2024) (série) 

Dost nudná záležitost, která vám každou minutu vysvětluje, že další minutu nepotřebujete. Vydržel jsem do půl epizody 3,dal už to nešlo.

plakát

Nekonečná bouře (2022) 

Vůbec nechápete, proč se tam děje to, co se tamvděje. A hlavně, vůbec vás to nezajímá. Vydržel jsem hodinu a víc to nešlo.

plakát

Benedetta (2021) 

O čem jiném točit temně než o středověku. Vlastně takový povrchní blábol, který znasilnuje hlavně logiku a spojitost vývoje postav, takže pak dráždí výsledná samoúčelnost.

plakát

Rivalové (2024) 

Neskutečná sračka. Postavy bez vývoje - jak začnou, tak skončí. A vy se díváte přes 2h na tenis, který má být vším, vzrušením, symbolem, metaforou toho, co se děje se třemi postavami vedle toho. Jenže se to nějak nepodaří, děj se neděje, už jednou zmíněná sošnost postav k smrti nudí, a tak musíte velice záhy akceptovat, že tvůrci vytlačili jen pouhopouhý hovno. Navíc jeho smrad, barvu a tvar víte dopředu, takže vedle hnusu ještě strašná nuda. U některých zpomalováků či rádoby dramatických Reznorových kousků si pak máte chuť už vyrvat střeva z břicha. Světozor na konci potlesk - jak jinak.

plakát

Daaaaaalí! (2023) 

Gejzír hravosti, sviznosti a veselí. Další majstrstyk od Mistra.