Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Normální lidi

Normální lidi (2020)

Tohle je pro mě naprosté zjevení! Nevím, jestli jsem v životě viděla něco tak pocitově intenzivního. Nemohla jsem se odtrhnout a ještě dlouho budou emoce Conella a Marianne ve mně znít.

Láska a anarchie

Láska a anarchie (2020)

Co je šílené, zvrhlé a nenormální - být ve společnosti nahý, oblékat se ve čtyřiceti jako puberťačka, chodit pozpátku? Nebo naopak nikdy nijak nevyčnívat, nevyjadřovat své emoce a pro jistotu necítit vůbec nic? Výzvy Sophie a Maxe, které si navzájem dávají, způsobují anarchii a vyjadřují lásku ke svobodě a odvahu být jiný. Sophie tak pod nánosem komfortní přetvářky odhaluje svou pravou výstřední osobnost, která ovšem neladí ve vztahu s manželem. Velmi svěží originální minisérie, která vás (ne)mile překvapí především v případě, že (ne)očekáváte hloupou komediální vztahovku o nevěře. Netflix válí!

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

I po čtyřech sezónách je Máma stála šťavnatá a snad ještě vtipnější než na začátku. Je to kult a některé scéna jsou doopravdy LEGENDARY, pro mě např. jak Barney řídil auto, jak se Ted popral s kozou, jak "jedli sandwich", svatba Marshall a Lily, videoklipy Robin, všechny výhledy do budoucnosti, Barneyho videoresumé, Barney jako hipík a také samozřejmě hosté Enrique, Britney a Dawson :-) :-) :-)

Sherlock

Sherlock (2010)

Po prvním suverénním díle, který byl na 6******(!) se úvodní bezmezná fascinace vytratila. Doufala jsem, že se více využije Sherlockova podivínství, které zahrnuje netaktnost, sebestřednost, aroganci a neobratnost ve společenském stylu (tak jako u Dr. House a Sheldona Coopera). Scén, jako ta v Buckinghamském paláci mohlo být mnohem více! Dále mě lehce zklamala postava Johna Watsona, od které jsem očekávala, že do vyšetřování bude zasahovat aktivněji a bude pro Sherlocka větším přínosem. To, proč ho Sherlock přijal do svého života, mělo být podpořeno a vysvětleno více událostmi než jen tím, že Sherlock sehnal ideálního spolubydlícího, který ho neruší a dělá, co mu na očích vidí. John je pro Sherlocka výjimečný, myslím ale, že scénáristé ho tak úplně nevykreslili. //// To jsou ale samozřejmě jen drobnosti, aby tu taky něco kontrastovalo s tou adorací kolem :-) I'm sherlocked!

Přátelé

Přátelé (1994)

Jeden z mála seriálů, který si i po tolika sezónách zachoval tvář a neupadl do scénáristické břečky již po čtyřech sezónách jako HIMYM.