Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Černé vdovy - Epizoda 4 (2019) (epizoda) odpad!

Po tomhle dílu opravdu doufám, že alespoň ty dvě nádhery, který si hned potřebují někým zahřát rozkrok, zavřou. Ačkoli já už to vlastně asi neuvidím, další díly opravdu už nezvládnu. Zabitej:-) čas. U toho už se nedá ani odreagovat.

plakát

Zbouchnutá (2007) 

Nuda, blbost! A ústřední hereckou dvojici prostě nesnášim! Ale vydržela jsem to dokoukat, takže tomu tak odpovídá ta jedna hvězda...

plakát

Nákaza (2011) 

(spoiler) Rozhodně zajímavý! Ještě pár dní po shlédnutí jsem měla nepříjemný pocity ve společnosti lidí, obzvláště pokud tam někdo začal pěkně kašlat... :-) Ale, nevim, jak to říct, takový nemastný neslaný, jako bych se položila na řeku na nafukovací matraci a nechala se proudem unášet 109 min a cestou nepotkala jedinou zátočinu, peřej nebo překážku... Na to kolik tam bylo hereckých hvězd, mi to přišlo celkem unylý, vlastně si ani neuvědomuju, jak se to dobralo konci, jen tam najednou vidim toho netopýra atd. ... Ale stejně se mi to líbilo, mám ráda 'apokalyptické' filmy :-)

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

BOMBA! Luxusně jsem se bavila snad celých 103 minut. Samozřejmě to člověk nesmí brát vážně, ale jakožto vzpomínka na starý akčňáky, se starejma dobrejma akčníma hvězdama... to je prostě žrádýlko:-) A nejvíc scénky s Chuckem :-) vůbec se toho nebáli a prostě si z toho dělali pořádnou prd.l sami:-))

plakát

Dům u jezera (2006) 

(spoiler) Brala jsem to jako pohádku a jako pohádka se mi to líbilo a byla jsem velmi šťastná za dobrý konec :-) ... a mam prostě ráda Sandru a Keanu:-)

plakát

Vetřelec (1979) 

Pravděpodobně jsem viděla jiného vetřelce, než všichni ostatní... Dlouho jsem to odkládala, a abych teda konečně nebyla zaostalec, co se týká takové kultovní tvorby, jsem se do toho pustila... radši kdybych to nedělala. Mohla jsem dál žít v přesvědčení, že Vetřelec je něco jedinečného a úžasného. Takhle jsem se dvě hodiny spíš nudila... A jediný strach, který jsem pocítila, byl o tu kočičku...

plakát

Tři uprchlíci (1989) 

Některé pasáže pro mě byly tak vtipné, že si dodnes pamatuji, jak jsem se "za břicho popadala":-). A že už je to dávno, co jsem ten film viděla naposled...

plakát

Joey (2004) (seriál) 

Nepamatuju si, jestli jsem se někdy u nějakého tv pořadu rozbrečela smíchy, ale u Joeyho několikrát! Prostě super!

plakát

Stmívání (2008) 

Ať si říká, kdo chce, co chce, já to prostě miluji. Mám ráda pohádky a celá Twilight Sága je moc hezká pohádka pro velký holky. A soundtracky jsou skvělý.

plakát

Vdáš se, a basta! (2007) 

Pokud chcete zabít odpoledne, jděte do toho. Copak těch pár desítek minut... ale spíš se obávam, že tý pachutě z role Diane Keaton se hned tak nezbavim. Vlastně na jednu stranu ano, dobrý, tenhle film mi ukázal, jak mam být vděčná, za tu úžasnou mámu, kterou mám. Mít něco podobného, jako hrála Diane, asi spácham sebevraždu...nebo vraždu. O zbytku filmu nemá cenu se vyjadřovat, příběh samozřejmě naprosto nepředvidatelný a neokoukaný... A ta jedna hvězda je pro mou oblíbenou Lauren Graham.