Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (24)

plakát

Rambo: Poslední krev (2019) 

Jak jsem uviděl tunel, bylo mi jasné co bude následovat. Jo, vběhnout do díry, kterou ovládá člověk z Vietnamu, to je dobrý recept na masakr :D Zápletka sice totální klišé, ale to je mi u Ramba fuk. Film se netáhne a akce je fenomenální. Začalo to Vietnamem, skončilo to Vietnamem. Prostě epická tečka za úžasnou akční sérii!

plakát

MINDHUNTER: Lovci myšlenek - Série 2 (2019) (série) 

Druhá série je rozhodně slabší, začátek pokračuje ve stylu první, ale poslední v posledních 3 dílech to upadne. Hon na vraha je příšerně natažený a hlavně se nám absolutně vytrácí pointa toho, že oddělení hledá vraha podle psychologie. Místo toho se dočkáme nudných sledovaček a obyčejného výslechu. Jako kdyby scénáristé zapomněli, proč vlastně to oddělení vzniklo. I přesto je to pořád nabytý seriál a neskutečně mě baví. Snad se třetí série vrátí do stylu jedničky.

plakát

Svět podle Putina (2017) (seriál) 

Já nevím, co pořád všichni čekají, když čtu ty komentáře. Samozřejmě, že si detaily přikrášluje, nic to nemění ale na tom, že ty základní fakta, které zmiňuje, jsou prostě pravdivé a dobře vysvětlené. Je to politika, ta je všude stejná ... snad si nemyslíte že Vám Putin řekne pravdu celou jak ji neznáte. Když by se vedl takový rozhovor s Trumpem, Bushem nebo kde jakou havětí, vypadalo by to úplně stejně, spíš ještě hůř. To, že Stone nějak nedebatuje, jen neslouchá, je trochu škoda, ale nějak mi to nevadí. Vizuální zpracování a hudba je perfektní, přesně tento styl mám rád. Ve shrnutí skvělý dokument, kde se dozvíme pohled, jaký nám není prezentován.

plakát

Někdo to rád horké (1959) 

Tak takhle dobře jsem se velmi dlouho nepobavil :D Super komedie, starý humor je prostě skvělý.

plakát

Závrať (1958) 

"Madeleine, where are you now?" ... mistrovské dílo ve všech směrech, ale hlavně ta atmosféra. A opět úžasný James Stewart tvořící ještě úžasnější duo s Kim Novak. Poklona, pane Hitchcock.

plakát

Zjizvená tvář (1983) 

Ten film měl takový potencionál, ale zprasili to tím, že nesnáším hlavní postavu. Nevím čím to je, ale ve všech filmech o "mafiánech" jsem fandil padouchům, bohužel zde je Tony tak hnusná bezcharakterní postava, že to kazí celý film. Tím nechci říct, že to Al Pacino hraje špatně, naopak. A další věc, která ubírá hvězdičku je délka ... Scarface z roku 1932 byl ideálně dlouhý, toto má téměř 3 hodiny a čtvrtka filmu jsou nezáživné rozhovory a hádky. Škoda, mohl to být klidně 5 hvězdičkový film.

plakát

Tajný život mazlíčků (2016) 

Bohužel celkem zklamání, když jsem viděl trailer, tak jsem so moc těšil, ale je to průměrný animák. Příběh absolutně o ničem, humor je spíš takový, že se pousmějete a tím to hasne ... grafické zpracování je sice skvělé, ale to je tak asi vše. Jediné, co mě opravdu nadchlo byl Kevin Hart v roli naštvaného králíčka :D Jeho hlas je k tomu neskutečný :D

plakát

Hlupák (2014) 

Moje první ruské drama, které jsem kdy viděl a jsem uchvácen! Ta atmosféra! To snad ani není možné, jak jsem celou dobu seděl u monitoru a cítíl jsem se jako kdybych byl nějaký kamarád Dima a vše prožíval s ním. 820 "bezcenných" životů v sázce, prohnilá politika, tlak rodiny, čas je jeden velký nepřítel a Дми́трий je na vše sám. To se prostě nedá odpoutat od obrazovky. Možná konec mi přišel přehnaný, ale tím to hodnocení nemění. Fakt síla, jen doporučuji!!! Po delší době jsem opět znechucen politikou a to během dvou dnů. Včera kvůli filmu "The Big Short" a dnes kvůli "Hlupákovi" ...

plakát

Už je tady zas (2015) 

Neskutečně originální a drzá satira. Konečně po delší době humor, který má hloubku a nejsou to jen trapné a sexistické vulgarismy. Vrcholem všeho je epické ukončení, které celkem slušně poukazuje na současnou situaci a nutí člověka se nad tím zamyslet. Zkrátka aktuální a smysluplná komedie. Jinak ještě musím pochválit kameru a hlavně člověka, který vymýšlel hlášky. Vidět Adolfa v roce 2014 na náměstí, jak hledá Říšské kancléřství .... to nemá chybu! :D

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Nikdy by mě nenapadlo, že LEGO film může být tak neskutečná zábava :D Grafické zpracování je úžasné, dabing opravdu povedený, akce tam je neustále ... a humor? Hláška jedna za druhou! Často jsem padal ze židle smíchy :D ... Hlavně kvůli Batmanovi, je prostě dokonalý! Možná jediné, co tomu chybí je epičtější soundtrack .... zvolit k tomu hudbu tak dobře jako v Deadpoolovi, oddělat pár "dojemných" scén a je to úžasný film!