Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (46)

plakát

Nezvratný osud 3 (2006) 

Pobavilo mě že mi po pravé straně na této stránce běží reklama na permanentku do solária :D

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Nový Spder-man je velmi zdařilý komiksový film. Nový nápad na zrození pavoučího muže. Akorát mi přijde poněkud nesmyslné natáčet nový film, když ten původní není ani 10 let starý.

plakát

Králové ostrova Mykonos (2010) 

Co říct k tomu filmu ... je to jako spousta jiných kravin :D .... ale Mykonos je prostě MYKONOS!!! .... doufám, že se zase jednou na tento ostrov vrátím a pořádně ho projedu.

plakát

Pavouci z vesmíru (2010) 

Vposlední době, když se dívám na jakýkoliv film tohoto nebo podobného žánru, tak vždycky nevěřím vlastním očím, jak je film ukončen...Kdyby byl film ukončen o přibližně 3 minuty dříve, konec by byl jasný...Takhle je to sice na divákovi, aby si konec domyslel...ale nemá to vůbec žádnou logiku. Jsem opravdu zklamaná.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Hodnocení tak 70%...David Yates konečně natočil Harryho Pottera, který se drží velice kopíruje knížku, stejně jako v případě HP 1 a HP 2. Bohužel si nejsem jistá, zda to byl zrovna dobrý nápad u dílu číslo 7. Protože tato knížka je neskutečně chaotická, místy nelogická, zdlouhavá a nudná....A bohužel si myslím, že první část filmu je také zbytečně protahpvaná a bez nějakého výrazného děje....Takže musím říct, že u mě opět nastalo zklamání (zvlášte po nadšených reakcích mých kamarádů), naštěstí ne tak veliké jako v případě dílu 6 a myslim, že i dílu 5.

plakát

Sex ve městě 2 (2010) 

Sice to není moc duchaplný film, s nějak převratným dějem, ale já se u toho dobře bavila.

plakát

Princezna a žabák (2009) 

To je krása vidět zase jednoumezi všemi těmi počítačovými animáky ještě nějaký kreslený film.

plakát

Kouř (1990) 

správně úchylný film!

plakát

Avatar (2009) 

Ale pořád se nemůžu zbavit pocitu, že hlavní postavy(ičky) vypadají jako z počítačové hry...Jinak dokonale uděláno ve formátu 3D.