Reklama

Reklama

Jarrod a Elein jedou na víkend ke kamarádům Terrymu a Candice do jižní Kalifornie. Další ráno však svítání přijde o dvě hodiny dříve a nepochází od slunce, ale ze zvláštních zdrojů vznášejících se nad městem. Z okna domku s hrůzou sledují strašlivý výjev. Lidé se vznášejí k obloze a jsou vtahováni do vesmírných lodí, které zakrývají oblohu Los Angeles. Čtyři kamarádi se zoufale snaží utéct a zachránit. Zdá se, že vesmírní narušitelé nemají slabé místo. Lidská populace je vysávána z povrchu Země. Život, jak ho známe, nenávratně končí... (Intersonic)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (689)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Překvapivě lepší, než jsem myslel. Vše záleží na tom, co od filmu očekáváte. Já po totálním posrání tohoto filmu všemi okolo, nečekal nic. Film ukazuje mimozemšťany, dokonce se snaží být akčním, ale chybí mu to hlavní, napětí a pocit ohroženosti a bezradnosti, to zkrátka bratři Strausové nezvládli. Konec je sračka, ale oceňuji, že se nám ukázalo úplně vše a je to snad první invazní film, který si nenechal nic pro sebe. Žádný hit to není, pro fanoušky invazních filmů urážka, ale jako večerní pohodový filmek, překvapivě dobré. 66% ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Podprůjemný hovnocení, který na zdejší databázi odborníků na všechno krom filmů, Skyline má je do nebe volající jelikož Skyline rozhodně neni podprůjemnej film. Skyline je průjemnej film a vy, neznabozi, jste mu ubrali 4% zaslouženýho hovnocení. Emzáky na Vás pozemšťané. Jinak k filmu - Gratuluju rejžům, že konečně se objevil někdo, kdo si nemyslí, že je strašně sqělý točit emzáky ve tmě, kdy je hovno vidět, a místo toho nám naservíruje emzáky za dne a my je tak můžeme vidět. Vzhledem k rozpočtu jsem až šukována, že vůbec nevypadají jako stádo pixelů a dá se na ně naopak hezky čumět. Parta lidí ve filmu má IQ srovnatelný s průměrnou velikostí penisu v ČR, takže je to, jak Vám snad došlo, jeden retard vedle druhýho. Nejhlavnější hrdinka je ale šukézní (a jako bonus i našukaná) a Erica Balfoura mám ráda už od dob Texaskýho masakru, takže jim jsem debilitu v jejich chování velkoryse prominula. Potěšil i starej známej detektiv Batista z Dextera. Děj je jednoduchej jak práce ve fabrice (omlouvám se všem koho se to dotklo ... ba ne mám to v piči) a celkově film nenudil a pobavil. ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Hrozne hlúpy film. Nečakal som zázrak, ale aspoň zábavné b-éčko. Colin Strause a Greg Strause sú hrozný a ďalší film by už robiť radšej nemali. Prvú hodinu sa nič nedeje, len sa pár postáv rozpráva o tom čo sa stalo... je to nuda a miestami až človek kruti hlavou nad tým čo hl. hrdinovia chcú spraviť. Nie je to ani vtipné keď už vážna časť filmu stojí za nič, ani nič... zaujímavé je, že sa to prezentovalo ako veľký apokalyptický film plný zlých alienov, no žiaľ vo filme je dokopy desať postáv dvaja alieni a plno zbytočných, nelogických kecov. Už dlho ma žiaden film takto neurážal. Totálne bez nápadu, vykrádačka všetkých možných filmov a "šokujúci záver" je síce dobrý, ale po to čo som videl predtým ma to vôbec nezaujíma. Zlatý Aliens vs. Predator: Requiem. Za dve scény dávam aspoň 3/10. Kedyže to má vyjsť Battle: Los Angeles? ()

Traffic 

všechny recenze uživatele

Skyline je samozřejmě metafilm o zničující, a přesto nesmírně přitažlivé síle digitálních speciálních efektů, který má svojí uvědomělou reflexí filmové produkce, diváctví a procesu mediálního zprostředkování myšlenkově blíž k některým Hanekeho nebo Godardovým snímkům než céčkovým hollywoodským scifárnám. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Ohromně nudná blbina, ve které se postavy strategicky vyhýbají logice a jak jen to jde, riskují život. Motivace mimozemšťanů nejasné, konec možná efektní, ale naprosto nesmyslný. Natahovaná nuda, která je potvrzením režijní impotence obou bratrů. Jediné, co stojí za zmínku, jsou efekty, které (vzhledem k nízkému rozpočtu) vypadají opravdu dobře. Vyhnout se obloukem a počkat na Světovou invazi, která toho kulisách L.A. imho nabídne víc. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Barmanka u bazénu je ta stejná žena, které Jarrod (Eric Balfour) nesl zavazadla do letadla. (KucC)

Reklama

Reklama