Reklama

Reklama

Invaze světů

  • USA H.G. Wells' War of the Worlds
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Civilizace je v ruinách, zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní "Walkers" celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím, co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Avalon820 odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, které jsem prostě nevydržel mít zapnuté dokonce. Toto bylo tak HROZNÉ, že to snad nikdo, kdo se na tvorbě podílel, nemohl myslet vážně. Ubohé, trapné a příšerné v každém směru, jednoduše propadák každým coulem, člověk žasne, že do tohoto někdo mohl vrazit peníze - 1 milion dolarů?! 5 korun už bylo moc. ()

Nufa odpad!

všechny recenze uživatele

Varování, tento film vás může podráždit, zbavit zdravého rozumu a vyvolat poruchy nervového systému a střev. Jinými slovy si představte, že v teplém letním dnu jedete hodinu a půl za traktorem plným hnoje. Jedete schválně co nejblíž, protože chcete poznat, jak hrozný to je. Občas se usmějete, ale pak se jen modlíte za to, aby to bylo za vámi. Zkrátka není nic, co bych mohl ocenit, tohle se opravdu nepovedlo. Trochu s podivem, kde vzali finance a lidi, kteří by byli ochotni se podívat ještě na druhý díl. ()

Reklama

Ivusha odpad!

všechny recenze uživatele

Sestra se švagrem si to vypálili a ani mě nevarovali, když jsem si to od nich půjčovala. Poté, co jsem tu hrůzu přetrpěla (resp. přetrpěla jsem asi prvních dvacet minut, pak už mi to v pokoji hrálo jen jako kulisa), mi bylo sděleno, že to vypálili jako kuriozitu toho, co se dá natočit... Asi jim to neodpustím.:-) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 2/10 Děj 1/10 Hudba 4/10 Efekty 1/10/// +nad vše ostatní vyčnívá atmosféra -logika scénáře, inteligence a jednání hlavního hrdiny, směšné efekty, velice trapné postavy, kvalita obrazu/// Kvalita tohoto snímku mě normálně fascinuje. Prostě nechápu co si to tvůrci na nás diváky dovolili. Tady se jedná o čisté parazitování na filmovém hitu Válka světů. Například mě napadlo, jak tvůrci vybírali lokace pro natáčení. Jednoduše jim stačilo nějaké to smetiště a vrakoviště a mohli točit. Pasáže s knězem jsou opravu k nevydržení a být v kině tak utíkám, doma před monitorem je to jiná, sem se pochlapil a dodíval se do konce. Třebas častá klišé podobných filmů jsou v podobě zpráv a událostí v televizi, nebo sledujeme několik skupinek lidí. Tady si budete muset vystačit s jedním chlapem a jeho putováním z místa na místo. Vrchol celého filmu,… co je vlastně vrchol tohoto filmu? Že by samotná Invaze broučků vystřižená jak z počítačové hry někdy v polovině devadesátých let? Ne to je jen slabej odvar. Prostě celí film je špatný./// Celkem 17%/// ()

Prehistar_ odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně trapná sr*čka. Herci snad už otravnější být nemůžou, walkers až tak impozantní nejsou (spíš k smíchu), horší dialogy sem ještě neviděl. Vrcholy odpadovosti ale jsou neskutečně trapný mnich blekotající cosi o tom, že "bůh se na nás vykašlal", voják rozvášněně přednášející o cennosti vědců a konečně taky neuvěřitelně trapný konec, kdy hlavní hrdina škemrá o zabití jednoho "walkera, načež se onen walker bezvládně sesune k zemi. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Georgeova (C. Thomas Howell) syna Alexe si zahrál hercův vlastní syn Dashiell Howell. V česky dabované verzi se však ze syna Alexe stala dcera Alex. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama