Reklama

Reklama

Skylines

Trailer 1

Obsahy(1)

Záhadný mimozemský vir začne ohrožovat lidstvo, a tým elitních vojáků proto musí do vesmíru vyřešit celou situaci jednou provždy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (51)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Vizuálně orgiastická a trikově nabušená sci-fi kung-fu střílečka, ehhh... Tím je snad řečeno vše podstané. Od komorní a lehce do horrorova laděné jedničky docela velký posun. Neustálé hláškování za každou cenu a v každé situaci mě už ke konci dost otravovalo, tohle je film pro popcornové týnejdžry a ne pro seriózní scifistické publikum. A mimochodem mám takový dojem, že ti "špatní" to vlastně mysleli dobře, když chtěli očistit lidskou rasu od mimozemských mutantů... Ale pomatení humanističtí ochránci práv nehumanoidů vítězí na celé čáře a schyluje se možná ke čtyřce, džýzys... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Akčňák za dva staré neplatné francúzske franky. Lindsey Morgan tu hrá nejakého Jackie Chana v ženskom obale a okolo nej sú sluhovia v plnej zbroji či trojmetrové roboty. Plameňomet tu využívajú v štýle Robocopa, ale ten bol natočený skoro o 40 rokov skôr. Neprehľadná streľba ma miestami vytočila natoľko, že som si prial nech ich už tá príšera konečne zožerie. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Strašnej trash, ale stejně jako dvojka je pro mě i Skylines totální guilty pleasure. Tupé military scifko s levnějšími, ale přesto dost vymazlenými a četnými efekty. Souboje mají hodně dobrou kinetiku a ani herecké výkony neurazí, byť je nutno počítat s herci béčkové až céčkové kategorie. Hlavně se to ale absolutně nebere vážně. Vesmírní mariňáci dělají to, co správní vesmírní mariňáci dělat mají - chovají se debilně a příležitostně střílí do všeho, co se hýbe. Emzácký sidekick nezaostává a taky se řeže s nepřáteli hlava nehlava a do toho hláškuje a fuckuje, co mu ta jeho uslintaná ještěří držka dovolí. Škoda jen dokonale zbytečné dějové linky na Zemi, která je, i svým céčkovým lookem, dost chabá a narušuje jinak dokonale ucelený emzácký feel z prostředí cizí planety. Celé to vizuálně připomíná klasické space opery typu Farscape, akorát v akčnějším a asi i tupějším pojetí. Je to ovšem bžunda - dokonce ani bloopers na závěr nechybí. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že tahle série po ´´hororové,, jedničce šla dalšími díly spíše ve stopách sci-fi a kung-fu. Jednička byl film, který se svezl na vně mimozemských filmů a měl docela úspěch dvojka už byla spíše mlátička v lese se sci-fi prvky a tohle je mlátička ve vesmíru s sci-fi prvky. Jinak navazujeme na dvojku Rose (potomek mimozemšťanů a lidí) se vydává do války s mimozemšťany jednou, ale selže a až s rozestupem sestřelí jejich mateřskou loď. Film se odehrává s 5 letým odmlkou od toho kdy lidi zjistí, že tu loď nesestřelila , ale ona to přežila a snaží se z ní dostat jakési jádro jelikož na Zemi řádí i jakýsi virus, který mění lidi v mimozemšťany v podstatě je to béčková verze Vetřelců (skupina vojáků na mimozemské planetě) mixnutá s Dnem Nezávislosti Novým Útokem . Kromě herečky z dvojky se objeví i ten Asiat z dvojky a nově i Rhona Mitra. P.s. je zde řečeno, že je zabijete tak, že jim budete střílet do úrovně očí nebo hlavy a většina jich zabíjí tak, že jim střílí do těla nicméně to byla i chyba ve dvojce P.s. 2 snad podle konce neplánují i čtverku. P.s. 3 hlavní mimozemský zabiják tam má dobré killy. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Prvé dva diely som nevidel, ale úvodná rapid montáž vám veľa vysvetlí. Na béčko celkom slušné triky, výprava, aj príbeh. Čiže niečo podobné, ako nejaký sci-fi netflixovský seriál. Film vyzerá dobre v celkoch a veľkých celkoch, v rámci možností samozrejme, keď už sme na Zemi a cudzej planéte tvárou tvár bojujúcim postavám, je to horšie. Najlepšie by ale aj tak celá táto béčková vesmírna sága vyzerala, ak by bola nakrútená v 80. rokoch. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Generál v čase 01:21:00 cituje z hinduistického písma Bhagavadgíta: „Teď jsem se stal smrtí, ničitelem světů,“ stejně jako J. Robert Oppenheimer při testu atomové bomby Trinity v červenci 1945. (DJMaroko)

Reklama

Reklama