Reklama

Reklama

Jarrod a Elein jedou na víkend ke kamarádům Terrymu a Candice do jižní Kalifornie. Další ráno však svítání přijde o dvě hodiny dříve a nepochází od slunce, ale ze zvláštních zdrojů vznášejících se nad městem. Z okna domku s hrůzou sledují strašlivý výjev. Lidé se vznášejí k obloze a jsou vtahováni do vesmírných lodí, které zakrývají oblohu Los Angeles. Čtyři kamarádi se zoufale snaží utéct a zachránit. Zdá se, že vesmírní narušitelé nemají slabé místo. Lidská populace je vysávána z povrchu Země. Život, jak ho známe, nenávratně končí... (Intersonic)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (690)

Marigold odpad!

všechny recenze uživatele

Těžká frajeřina. Primát filmu spočívá v tom, že jej napsal primát. Nebo dva primáti. Každopádně neschopnost natočit něco tak jednoduchého a archetypálního, jako je film o mimozemské invazi, hraničí s filmařskou imbecilitou. Ve Skyline se nepodaří lautr nic, krom asi dvou velmi komických momentů (těžko soudit, zda záměrně) - rád bych na tenhle film aplikoval nějaký jednotící výklad, ale on se nachází ve stádiu absolutního chaosu. Objektivně jedna z nejhorších žánrovek, co jsem kdy shlédl. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Děsivá nuda a film, kde je každá příšera neporazitelná, dokud ji hlavní hrdina nevyzve na pěstní souboj, a kde na 50% dokážete odhadnout, jakou mega cool hlášku nějaká postava v příštích vteřinách zahlásí. Nejlepší herecký výkon odvádí běz přehánění jedna F 117, které jsem v jejím boji proti hlavnímu nepříteli fandila mnohem víc než všem tém neplechovým postavičkám dohromady. Když se 10 minut před koncem všichni dokopali k řešení, které bych já zvolila asi po půl hodině, měla jsem chuť dát jim za částečnou oiginalitu a slušné efekty i ty dvě hvězdy, ale za roztomile dojemný epilog si to odpustím. Skyline už nikdy více. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Brother Strause mi AVPR pekne skazili deň, páč Alienom ani Predátorom béčko nepristane a tak Skyline som ignoroval a nevidel žiadny trailer. A vuala. Skyline je béčko ako remeň a ako také vykráda všetky známe sci-fi posledných rokov (Matrix, War of the Worlds, The Mist, District 9). Vykráda však ku prospechu veci a v priebehu sledovania ma film čím ďalej tým viac prekvapoval čo že nám to za 10-20 mil rozpočet títo špecialisti na efekty priniesli. PS: SONY sú pekne naštvaný, pretože zaplatila firme Hydraulx aby vyrobila pre Battle Los Angeles špeciálne efekty a tá im nepovedala že už pracujú na podobnom projekte (Skyline). ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Joshua Cordes, Liam O'Donnell | Hudba: Matthew Margeson | Produkcia: Brothers Strause, Kristian Andresen, Liam O'Donnell, Bret Ratner | Distribúcia: Relativity Media, Universal Pictures, Momentum/Paramount (UK), Hopscotch Films (AUS&NewZealand) | Štúdio: Rogue, Hydraulx Entertainment | Rozpočet: 20 miliónov $ | Tržby: 67,520,213 $ || ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

A mě se film dost líbil. Rozpočet 10 mil.USD a přesto se to povedlo. Režisérové jsou dobří, necht se jim povedl film Vetřelci vs. Predátor 2. Příběh celkem obyčejný, má skvělé nápady. Nejlepší je na filmu děsivá atmosféra a napínavost. Akce tu je taky, hlavně na konci a je zde opravdu dost zvládnutá. Hudba průměr. Úplný konec filmu v hnízdě mimozemštanů se moc nevyvedl, ale nevadí. Film celkově hodnotím na 76% = **** ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Ve filmu je více než 800 VFX záběrů. (KucC)
  • Celý rozpočet čítající 10 milionů amerických dolarů financovali Colin a Greg Strauseovi bez asistence jakéhokoliv studia. Samotné filmování stálo pouhých 500 000 dolarů, zbytek pak "spolkly" digitální efekty. (oje)

Reklama

Reklama