Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Dlouho jsem váhal nad tím, začít seriál sledovat. Shodou okolností jsem byl ale nemocný v době, kdy všichni mluvili o Rudé svatbě a tak jsem si pustil první díl. Děj mě tak vtáhnul, že jsem do týdne měl 3 série za sebou. Naprostá nevyzpytatelnost, chladnokrevnost a napětí. Touha, dozvědět se víc, z vás udělá naprosto závislé lidi. Smekám před panem George R. R. Martinem a jeho představivostí bez hranic.

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

Téměř v každém díle jen kroutím hlavou, jak zdánlivě banální věc dokážou postavy tak strašně zdramatizovat a svým vyhroceným chováním děj posunují naprosto nepravděpodobným směrem. Originalita, dokonalé osobnosti, reakce na aktuální dění ve světě.... Tenhle seriál je prostě TOP. A ještě jedna věc. Zhruba tak do 6.-7. série se vyplatí sledovat i velmi povedený český dabing.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Jak z geeků a nerdů udělat oblíbence? Uděláme o nich seriál! Je pravda, že jsou v seriálu dost nevyvážené postavy. Zkuste si ale trumfnout Sheldona Coppera. V každém díle téhle postavě přidává na genialitě Jim Parsons a je téměř nemožné ho nemilovat. S přehledem vede oblíbenost postav BBT.

Můj malý Pony: Přátelství je magické

Můj malý Pony: Přátelství je magické (2010)

Myslím, že seriál je tak oblíbený, protože každý se nějakým způsobem ztotožní s jednou z osobností MLP. Ať si každý myslí, že jsem divný, dětinský a kdoví co dalšího. Taky jsem dřív netušil. Stačí se prokousat tím prvotním "odporem" k barevným, mluvícím poníkům. Brohoof.

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

Tisíckrát omývané téma. První dvě série nastavili takovou laťku, že už se budou jen těžko překonávat. Postupem času se ze seriálu stala taková rodinná tragédie v obtížném prostředí. Druhá půlka čtvrté sezony už ale dostávala více na oprátkách a musím říct, že se nemůžu dočkat série šesté.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Nesmrtelný seriál, který mi vlastně už od mládí říkal, že rodina je na prvním místě, že jsou politici zkorumpovaní, že křesťanská víra má své mezery, a že každý má v sobě nějaký potenciál.

Dva a půl chlapa

Dva a půl chlapa (2003)

Ačkoli je jasné, že se seriál odchodem Charlieho Sheena pohnul zcela jiným směrem, věrný mu stále zůstávám. Je ale pravda, že příběh alkoholika, závislém na sexu a se schopností neustále, vtipně, ale pravdivě, urazit svého bratra, byl o něco vtipnější.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Jako většina lidí, se kterýma jsem se bavil, i já jsem druhou polovinu sérií už jen čekal, jak se to celé vyvine. Zábava zůstala, ale ta naprostá jedinečnost se vytratila.

Krok za krokem

Krok za krokem (1991)

Asi nejsem jediný, kdo na tomhle seriálu vyrůstal. Postavy se dostávali do různých životních situací, vyvíjeli se a já se nějakým způsobem vyvíjel s nimi. A jelikož bylo v každém díle nějaké morální ponaučení, myslím, že můžu směle říct, že i díky tomuhle seriálu ze mě vyrostl slušný člověk.

Malcolm v nesnázích

Malcolm v nesnázích (2000)

Tohle je tak šílená rodina, že se jí nemůžou dít nic jiného, než šílené věci. Každý charakter vás zabaví jiným způsobem. V podstatě sledujeme několik příběhů v jednom díle, takže když vás nebaví jeden příběh, je tu velká pravděpodobnost, že vás zabaví druhý.