Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

Zimní prázdniny (2023) 

5 hvězdiček, protože takových filmů se srdíčkem se už moc netočí.

plakát

Ferrari (2023) 

Bavilo mě to od záčátku do konce. Není to film o závodění, je to film o vyjímečném člověku a jeho životě. Něměl jsem nějak velká očekávání, ale z promítání jsem odcházel s pocitem, že jsem viděl dobrý a zajímavý film.

plakát

Karlík a továrna na čokoládu (2005) 

Po dlouhých letech , po opětovném shlédnutí musím říci jen toto: Já ten film prostě miluju:) Pět hvězd bez debat.

plakát

Umění jíst a milovat (2023) 

Je to takový hezký film,bohužel není pro každého. Ano je to o vaření, ale myslím také o vzácném stěstí dvou lidí, kteří se vzájemně našli, vzájemně respektovali a milovali. Takový filmový sen o ideální lásce, který byl nepřízní osudu přetržen. Je to umělecký artový film a takhle se k němu musí i přistupovat. V tom je jeho deviza. Slyšel jsem pána, jak říká  své partnerce, když vycházeli spolu z kinosálu, že je to nejhorší film,na  kterém kdy s ní byl v kině. Myslím že ten film si takové hodnocení nezaslouží, je prostě svůj a já myslím krásně svůj.

plakát

Zabijáci rozkvetlého měsíce (2023) 

Poučný film. Je dobré vědět jací lídé dokaží být, když dojde na vlastní prospěch, peníze a moc. Každý by měl vidět alespoň jednou.

plakát

Duna (2021) 

Rozhodně jeden z nejlepších filmů posledních let. Přestože prakticky dunu neznám(a možná i proto), jsem hltan každou scénu a byl jsem unešen. Doufám, že vysoko nasazenou laťku režisér udrží i v dalších dílech. Byla by velká škoda, kdyby nevznikly.

plakát

Kyslík (2021) 

Za mě rozhodně zajímavý počin. Udržel jsem pozornost až do konce, i když se film odehrává v omezeném prostředí cryoboxu. Pro příznivce sci-fi žánru myslím vcelku slušný film, který nenudí.