Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Fantasy

Oblíbené filmy (6)

Strážci Galaxie

Strážci Galaxie (2014)

Super příběh. Marvelu se povedlo zdánlivě nemožná věc. Sloučili hodně rozdílných a zdánlivě neslučitelných postav, které mají jiné charakteristické rysy. Hodně mě bavil Chris Pratt jako Star-lord a hodně ho respektuji za to, jak skvěle postavu zahrál. Další koho vážně respektuji je Dwayna Johnsona, který se nezbláznil z dabování Groota, když musel stále dokola říkat já jsem Groot a nezbláznil se z toho. Celkově je tohle jedna z mých nejoblíbenějších Marvelovek a dávám jim krásných 89%.

Hobit: Neočekávaná cesta

Hobit: Neočekávaná cesta (2012)

Pro mě to byl nejlepší film z celé trilogie. Celkově byl film dost kvalitně zpracovaný a natočený. Scény nevypadají nijak přehnaně umělé, ale ani nijak realistické. Jinak mě celkově baví příběh, který je totožný s příběhem v knížkách. Zdá se mi, že tento díl byl nejlepší a postupem času, když se natáčeli další díly, tak šla kvalita níž a níž. Neočekávané cestě dávám krásných 95%.

Harry Potter a Kámen mudrců

Harry Potter a Kámen mudrců (2001)

HP je skvělá série a tohle je jeden z nejlepších dílů. Na rozdíl od dalších dílu je v Kamenu mudrců zatím taková ta pěkná pohádková atmosféra, která se bude líbit jak dospělým, tak i dětem. Film je natočený podle stejnojmenné knihy a děj je dost podobný, avšak ne stejný. Pro vysvětlení určitých částí, které ve filmu byly chybné, či tam nebyli vůbec, bych doporučil přečíst knihu. I přes nějaké chyby ve filmu bych dal minimálně 90% a za mě je to nejlepší film z celé série HP.

Thor: Ragnarok

Thor: Ragnarok (2017)

Jedna z nejlepších Marvelovek. Příběh je skvělý a i kostýmy se jim dost povedly. Chris Hemsworth a Tom Hiddleston mají smolu skvělou symbiózu a Mark Ruffalo tomu dodává třešničku, ale jsem asi jeden z mála, kterého moc nebavila Cate Blanchett, která hrála Helu. Nevím, jestli je to výběrem herečky, která mě zas tolik neohromila, nebo tím, že to byla dost nudná a nezajímavá postava, která mě osobně moc nezaujala. Celkově děj byl skvělý a film si ode mě vysloužil krásných 90%.

Fakjů pane učiteli

Fakjů pane učiteli (2013)

Dost bláznivá s ne moc známými herci, kteří ve filmu odvedli skvělou práci. Mně osobně se moc nelíbila a nebavila mě herečka Karoline Herfurth, která hrála Lisu Schnabelstedtovou a i když to hodně fanoušku filmu naštvalo, tak já jsem byl spíše rád, že v druhém díle skoro nebyla a že ve trojce už absolutně zmizela. Příběh byl dobrý a celkově mě film bavil. Fakjů pane učiteli bych nakonec dávám pěkných 75%.