Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (1 780)

plakát

Shut In (2022) 

Americká Tereza Ramba v komorním thrilleru, který mohl být úplně super, kdyby nedělala voloviny, při kterých se člověk plácá do čela, a prakticky všechny postavy (vč. jí) nebyly nesympatické.

plakát

Osvobození (2022) 

Dobře natočený film based on true story, jehož hodnocení tady vůbec nechápu. Má to spád, nenudí. Ano, déšť, kdy prší jenom metr od úhlavního hrdiny, je udělaný blbě a CGI je děs (hořící dům vypadá, jako když hoří zvětšená krabička od sirek), ale na tom ten film vůbec nestojí. Naopak válečná vřava je zobrazena dokonale. Je to syrová záležitost, nic, co by si člověk chtěl pustit na vyčištění hlavy. Ale je to prostě dobře odvedené filmové řemeslo.

plakát

Status: Naživu (2022) 

Příjemný detektivní thriller. Uvažoval jsem o třech, ale jsou fakt silné, a s ohledem na to, že film je podhodnocený, dávám čtyři.

plakát

The Cellar (2022) 

To si takhle koupíte totálně creepy barák plný satanských symbolů a pak se divíte, že máte ve sklepě bubáka... Celé to stojí hlavně na zvuku. Doporučuji sledovat v horkém létě a ideálně sami ve starém baráku. Ušetříte za klimu. Husina zaručena.

plakát

Prisoner's Daughter (2022) 

Příjemně naivní drama, lehké sociální sci-fi, od kterého jsem vůbec nic nečekal. Vlastně jsem čekal, že se budu nudit, ale kdepak... Navíc Kate Beckinsale tady vypadá jako pravidelně servisovaná pětatřicítka! Úplně mě šokovalo, že jí v době natáčení táhlo na pade. Silný Sádra Bulldog vibe. Dost podhodnocený film.

plakát

Nocebo (2022) 

Záměrně je to vystavěné tak, aby člověk až skoro do konce tápal, ale v závěru se to spojí a dá to dokonalý smysl. Je to komorní psycho-thriller, se kterým člověk stráví fajn hoďku a půl, ale neuchvátí.

plakát

Breaking (2022) 

Film drží nad vodou to, že je based on true story. Celá zápletka je absurdně zajímavá. Kamera je výborná, jenom tomu prostě chybí dramatičnost. Hodinu a půl se povídá...

plakát

Accident Man 2: Zabijákova dovolená (2022) 

Bitky ze Street Fightera propojené příběhem. Kvalitativně podobné jedničce, tedy spousta cool akce a celé se to vůbec nebere vážně. Ale taky nějaký ten fekal humor... No prostě do těch čtyř zase cosi chybí, ale tři jsou to fakt poctivé.

plakát

Accident Man (2018) 

Scott Adkins, britský Ryan Raynolds, v cool natočené, svižné a humorné variaci na Johna Wicka. Cosi jí ale chybí. Těžko říct, co to je. Jsou to tři, ale fakt silné!