Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Cherry

Cherry (2021)

Snímek Cherry vypráví příběh obyčejného studenta Cherryho, který se zamiluje do slečny jménem Emily, bohužel po pár špatných rozhodnutí jak ze strany Emily, která zapochybuje o chození s Cherrym, tak ze strany mladíka, který jak to tak bývá v mládí ztratí hlavu a narukuje do armády do funkce zdravotníka . Emily se však rozhodne že s Cherrym nakonec chodit bude, bohužel to je pro Cherryho pozdě. Po náročném výcviku jede do Iráku kde na vlastní oči poznává hrůzy války jedinou útěchou je pro ni Emily, se kterou si často telefonuje. Po návratu z války trpí Cherry PTSD. Né jen že má Cherry psychické problémy a problémy s braní léků, ale taktéž nevědomky ubližuje Emily, která však s Cherrym zůstává i v těžkých chvílích kdy oba dva začnou být závislí na tvrdých drogách. Od té doby to s oběma mladíky dolů, Cherry bude muset krást, aby měl na drogy a Emily skončí díky drogám v nemocnici. Díky bohu tento příběh končí šťastným koncem Kdy Cherry skončí ve vězení, kde přestane být závislý na drogách a uvědomí si že si život musí dát do pořádku. Na úplném konci příběhu vidím Emily, která taktéž už není závislá na drogách a znovu se setkává s Cherrym.  Tento film se mi líbil kvůli příběhu, který se doslova může stát každému s nás a krásným záběrováním.

Joker

Joker (2019)

Tento snímek je odlišný od komixovek, které sem doposud viděli . DC nám ukazuje známého záporáka v jiném světle než nám ho doposud představovali. Příběh Arthura Flecka, který to nemá zrovna v životě lehké. Z normálního člověka, který je zničený ze světa, který na takové lidi jako on plivou. Arthur po neočekávaném zvratu se změní v psychopata, který se stane jakýmsi symbolem pro jakousi spravedlnost. Úžasné Drama, s neuvěřitelně silným příběhem. Bohužel co se týče kinematografie není to něco inovativní, což mě nějak nevadilo a tento snímek sem si zamiloval.

Rivalové

Rivalové (2013)

Příběh rivalové vypráví o známých pilotů F1 Nikoho Laudy a Jamese Hanta, které pohání nejen adrenalin, ale také rivalita . Oba dva piloti si během  celého filmu jdou po krku, avšak oba dva na to jdou jiným způsobem. James Hunt jde po Nikim tvrdě a agresivně, aby dosáhl svého, ale Niki Lauda na to jde chytře upravuje si vůz tak, aby se mu lépe jezdilo, a aby byl rychlejší. Však jednoho dne na okruhu v Německu varoval závodníky že je nebezpečné závodit, jelikož byl silná déšť a navíc je to jeden s nejnebezpečnějších okruhů. Hunt však přemluvil většinu aby hlasovali pro to, aby se nakonec závod jel. Na této trati Niky ztratil hlavu a havaroval. Po náročné léčbě se však Niky vrací na trať. Hunt si uvědomí že na to šel špatně a chyboval.  Niky i James si k sobě nacházeli cestu. Jelo se pár závodů, kdy na tom posledním Lauda vzdá závod kvůli silnému dešti a díky tomu Hunt zvítězí. Na konci příběhu vidíme že s obou rivalů se stali dobří přátele . Tento snímek je dechberoucí  zážitek, který nám ukazuje dvě rozdílné osobnosti ve světě motorizmu, které však mají k sobě blíže než se zdá.