Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Fantasy
  • Sci-Fi

Recenze (15)

plakát

Smysl pro tumor (2024) (seriál) 

Nadstandardní projekt České televize, který otevřel zásadní téma. Myslím, že to je dobrý směr pro ČT a představoval bych si ještě lehce ubrat na dramatičnosti a přidat na nspiraci světovou nezávislou tvorbou ve smyslu netlačení na pilu. Je důležité, že dostali prostor mladí herci a to konkrétně skvělí Alžběta a Filip. Díky čt za snahu posouvat.

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 8 (2024) (epizoda) 

Nadstandardní projekt České televize, který otevřel zásadní téma. Myslím, že to je dobrý směr pro ČT a představoval bych si ještě lehce ubrat na dramatičnosti a přidat na nspiraci světovou nezávislou tvorbou ve smyslu netlačení na pilu. Je důležité, že dostali prostor mladí herci a to konkrétně skvělí Alžběta a Filip. Díky čt, že se snaží posouvat.

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 7 (2024) (epizoda) 

Škoda všudypřítomné hudby, která je někdy zbytečná a na sílu. Ale další silný díl, který kdyby trochu ubral ve svém snažení, je stoprocentní. Pokud se tu někdo nesnaží, je to Alžběta Malá. Její civilní herectví se vyjímá a já se těším, až ji uvidím v nějakém artovějším snímku. Spatřil jsem ji poprvé v Pěti letech, kde jsem si byl jist, že se jedná o sakra nesympatickou herečku. Teď vím, že se jedná pouze o skvělou herečku, protože tady předvádí úplně jinou polohu a přitom s naprostou přirozeností. Za ní 4 hvězdy.

plakát

Bastard (2023) 

To se povedlo, mel jsem velka ocekavani a ta se splnila. Mikkelsen je presvedcivy v kazde roli a i zde me dokazal znovu prekvapit. Perfektne vystaveny pribeh i prostredi.

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 4 (2024) (epizoda) 

Silný díl. S postavou Hany přichází do příběhu naděje a něha, která předtím chyběla. S její přítomností mi příběh připadá mnohem opravdovější. Alžběta jde zevnitř a je skvělá. Skvělý i Březina a Bartoška.. Těšim se na další díl.

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 3 (2024) (epizoda) 

Díl od dílu lepší, ikdyž plné dosti klišé, je to Českotelevizní posun. Skvělí Březina, Bartoška, Malá, Řezníček.

plakát

Odznak Vysočina - V pasti (2023) (epizoda) 

Mělo to velký potenciál, škoda scénarisicky slabší druhé půlky, ale skvělý Řezníček a Batěk. 3+

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 2 (2024) (epizoda) 

Lepší než epizoda první. Začíná to být silné. Skvělý Březina, Řezníček a těším se až uvidím víc z naprosto civilní Alžběty Malé. 4+

plakát

Adikts (2024) (seriál) 

Velke zklamani. Trailer bohuzel zajimavejsi nez cely serial, ktery sazi na explicitnost a erotiku, ale to je vsechno, co muze nabidnout. Podivana, na kterou ale zapomenete velmi rychle. Je to zkratkovite a problematika drog se zde vubec neobjevuje v plnem rozsahu. Tvurcum se ani nepodarilo nastinit dostatecne svet, ve kterem se "pribeh" odehrava, ani motivace postav a jejich vztahy. Vsechno to pusobi zkratkovite a neuveritelne, vzhledem k tematu drogove zavislosti je to obrovska skoda. Tady to vypada, ze je tema spise vyuzito pro exakticky zazitek. Krasna kamera, ale serial pusobi spis jako jeden dlouhy videoklip. Je to spis na oko.

plakát

Docent - Preso s mlíčkem (2023) (epizoda) 

Herecky nuda.. okoukané tváře a ploché postavy. Nic, co jsme na naší scéně už tisíckrát neviděli...