Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (115)

plakát

Občanská válka (2024) 

nevím, ale já být reportér a dělat takovou práci a mít takové zkušenosti asi bych měl staženou prdel a byl neustále ve střehu. Chápu, že musejí do toho filmu zakomponovat i některé chvilky, které nedávají logiku s ohledem na postavy a co si už zažili, ale drásá to oči. ten konec podle ten dojem také dost nahlodal, protože jen totální idiot by se postavil tak to na mušku a přitom mohli jen udělat, že to při přesunu koupí. po herecké stránce tomu nemám co vytknout, ale ten scénář mohl být lepší.

plakát

Atlas (2024) 

evidentně se někdo inspiroval hrou Titanfall 2 a to je asi ten největší problém celého filmu. Titanfall 2 má totiž i příběh a ten je dle mého dobrý. Vztah mezi pilotem a strojem je mnohem lepší i lépe funguje v samotné hře, jak v tomhle filmu. Věcí, co tam nedává logiku hlavně proto, že tam jsou roboti a vyspělá UI je taky dost. Jednoduše nápad jako vždy není špatný, ale provedení slabé no hlavně tam dát hlavní postavu ženu, která je emocionálně nevyrovnaná a ono to nějak dopadne.

plakát

The Ministry of Ungentlemanly Warfare (2024) 

Guy Ritchie je můj šálek kávy, vždy si užiju každý jeho film a u tohle filmu to nebylo jinak. Dobrá hudba v pozadí, kosení nácků, krásná žena a film podle skutečných událostí, co víc si přát. Samozřejmě sympatičtí herci i postavy a fakt mi hlava nebere, že to nedali i do kin v Evropě.

plakát

Nezlomní (2024) 

chápu je to podle skutečné události a tak utrhnout se ze řetězu by nedávalo smysl, ale i tak mohli přidat víc akce v tom " přežití ". takový střed u kterého na konci ukápnete slzu, ale už si to nikdy nepustíte.

plakát

Krotitelé duchů: Říše ledu (2024) 

velká slabota. Moc postav a žádná nedostává dost prostoru a zbytečně moc velký záporák, kde tohle jednoduše nejde ničím trumfnout, takže další díl nemá ani smysl dělat, jinak to bude ještě větší a doslova vše bude CGI. No jednoduše bych řekl, že tohle zabere asi na děti, ale na starší a lidi, co si ještě pamatují starší filmy to jednoduše je nedostačující.

plakát

Abigail (2024) 

po dlouhé době jsem se podíval na nějaký horor a zase se mi potvrdilo, že to stále stojí za ho*no. Postavy dělají neustále ty samé chyby, i když je každý specialista na nějakou věc. Sluníčko tam evidentně svítí jen1 hodinu, protože tak rychle zapadnou slunce jsem opravdu nikdy neviděl. prostě takové to Bčko, co nemusí dávat smysl a stačí, když tam je hodně krve.

plakát

Professor Marston & the Wonder Women (2017) 

dost dlouho jsem se na to nechtěl podívat už jen proto, že takovéto příběhy většinou jsou blbě napsané, ale po do koukání filmu musím jen říct velmi povedený film. Jednoznačně to předběhlo dobu, kde společnost ještě takovéto věci zavrhovala a tvářila se, že se nic takového neděje. WW jako postavu mám rád ačkoli ji ve filmové tvorbě druhým díle totálně zazdili, což je k smíchu, když to dělala režisérka, ale jsem rád, že jsem poznal to, jak vznikla a proč vznikla a rozhodně to bylo z dobrého důvodu na rozdíl od kupy jiných komiksů, kde máte mužské hrdiny.

plakát

Godzilla Minus One (2023) 

pro lidi co mají rádi retro to bude skvělý film, ale pro mě osobně to byla spíše nuda. Chápu co se lidem na tom líbí, ale bohužel kdykoli jsem viděl tu Godzillu, tak mě neskutečně srala. Jediné co se mi na ní líbilo byla její plazma atomovka, ale jinak vypadala, jak panák a ne živý tvor. Samotný hlavní aktér mě už v půlce filmu neskutečně taky sral. kdyby Godzilla byla více živá a postavy tolik nepřehrávali a hlavně sem nemusel furt koukat na toho hlavního aktéra, tak by to nebylo špatné i pro mě, ale takhle jednoduše ne díky.

plakát

Arcadian (2024) 

není to špatné a sem tam jsem se i lekl, ale monstra nebo jak to nazývat byli tak divný, že jsem se jich nebál, ale spíš si neustále říkal jak, proč, wtf a nedávali moc smysl v tom, že chvilku byli OP a najednou zase byli, jak panáci. Chybělo mi tam jednoduše nějaké vysvětlení, kde se vzali o co jim jde, proč chtějí zabít lidi, ale na ovce serou a tak dále. Navíc, jak se člověk má opravdu bát, když nemají strach ani lidi v tom filmu víc ta farma, kde ani nemají zabarikádované okna a dveře. No jednoduše nápad dobrý, provedení slabé, herci solidní a Cage.