Reklama

Reklama

Zatracená krvavá láska

  • Velká Británie Love Lies Bleeding (více)
Trailer 1

Konec osmdesátek, vyprahlý americký zapadákov. Samotářská provozní posilovny Lou (Kristen Stewart) se bezhlavě zamiluje do Jackie (Katy O'Brian), nabušené kulturistky, která míří vyhrát mistrovství do Las Vegas. Vášnivá láska a německé steroidy vlijí ústřední dvojici do žil obrovskou dávku energie. V nekontrolovaném opojení se vydají za démonickým otcem Lou (Ed Harris) pomstít jednou provždy staré křivdy. Režisérka Rose Glass zelektrizovala Sundance i Berlinale neodolatelně podvratným thrillerem, který vám zvýší tepovku a vyplaví endorfiny. (Aerofilms)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (50)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Saint Maud od Rose Glass jsem kdysi slušně protrpěl, ale na tohle jsem se těšil díky stylovém traileru. Je to fajn a mám to hodně v rozhodování mezi 3-4, ale nakonec budu přísnější, protože dějově je to přece jen docela jednoduché bez výrazných změn v průběhu a na Kristen Stewart není moc pěkný pohled. Naštěstí testosteronem nasátá Katy O Brian byla nejlepší postavou celého filmu, dokázal bych si ji představit jako FInal girl v nějaké řežbě s monstrama. Má to hezký retro look amerického zapadákova, příjemnou lesbickou romanci s erkovými erotickými scénami, slizského Eda Harrise a došlo i na nějaké ty mrtvoly, takže líbilo, bavilo, ale čekal jsem malinko ještě víc.  Fantasy bizární závěr mi moc nesednul. 65% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu to vyzeralo na skutočne super thriller, takže som sa celkom tešil. Ale napokon sa moje očakávania postupne rozplynuli a napriek nádejnému úvodu sa z toho vykľula skôr taká lesbická psycho dráma, kde "hviezdilo" duo sociopatická Lou a psychopatická Jackie - to je fakt dvojka za všetky prachy (samozrejme to myslím ironicky). Niektoré scény boli poriadne nevkusné, a miestami to dokonca podobalo na nejaký revange horor. Škoda toho, malo to určite na viac, potenciál tam určite bol. 2* ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Love Lies Bleeding je thriller řízlej s lesbickou Love Story. Thrillerová stránka nepřináší nic moc novýho pod sluncem. Trochu to aspoň okořenila Love Story napumpovaná steroidy. Z hereckýho obsazení stojí za zmínku jen ústřední trojice. To jest Kristen Stewart, Katy O'Brian a Ed Harris. Po audiovizuální stránce je to slušně odvedená práce. A jestli jsem byl s hodnocením na vážkách mezi 3-4hvězdami tak ten WTF konec vystřiženej jak z jinýho filmu mi dal jasnou odpověď na jakou stranu se přiklonit. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Že se prý údajně po telenovele Twilight stala divná a unylá buchta Stewart idolem teenagerů, mi vždycky přišlo naprosto absurdní. Ale jako asociální a nervově labilní lesba je typově i herecky uvěřitelná. Stejně jako její osvalená vyšinutá kámoška. A broukofilní psychodaddy Ed Harris je přímo k sežrání, svým zjevem i fluidem. Jen závěr filmu mi zrovna nesedl, myslím tím onen odklon od klasického krimithrilleru k lehce artové stylizaci a afektovanosti. Každopádně po vynikající prvotině jde o další nadprůměrně zajímavý a osobitý film a těším se, s čím přijde pí rejžová příště. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Je dobré, že konvertovaným aj pôvodným lesbám začali písať roly na mieru a tak môžu byť v pohode byť samé sebou, na nič sa nehrať a v podstate nehrať vôbec, pretože hrajú bábochlapov. A hoci Kristen Stewart po mnohonásobnej keto diéte už dávno žiadnu upírsku nevestu Bellu nepripomína, tak kvír kulturistka, krásne nasteroidovaná mužena ju na míle v chlapáctve predbieha a tu by drahá Kristen mala pridať, viac toho testosterónu konzumovať, lebo bez fúzov jej tú dúhovosť nabudúce nemusíme ani uveriť. Film ponúka hnusné až hororové scény, ktoré sa miesia s halucináciami, špinu, prach a škaredé postavy, lesbo krimi lásku na viaceré strany, pričom násilie je tu pre násilie, no a čo muž, to je samozrejme zmrd. Takže na festivaloch jasný aplauz v stoji. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (12)

  • Katy O'Brian, ktorá má Crohnovu chorobu, si pred natáčaním nechala chirurgicky odstrániť jazvu, ktorá jej ostala po operácii tenkého čreva. (Arsenal83)
  • Rovnako ako jej postava Jackie, aj Katy O'Brian bývala v reálnom živote súťažnou kulturistkou. (Arsenal83)

Reklama

Reklama