Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

mis-ko odpad!

všechny recenze uživatele

"Kim Henkel je notorický břídil, který svuj film nejdřív důkladně zpacká a pak ho ještě vypustí do světa. Tentokrát se mu do rukou dostal námět vskutku klasický, uvízl však na púlcestě mezi brakem a hnojem. Kim Henkel není expert svého oboru a přesto zná stovky způsobů jak natočit film tak, aby diváci co nejvíc trpěli." ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Naprosto nejhorší díl série, kterej už není ani hororem. Parodická komedie parodující sama sebe, tak to už je vážně úlet nejvyššího kalibru. Copak to tu vlastně všechno máme? Ano magorskou rodinku, teda spíše spolek dementů, k tomu samozřejmě nějakou tu skupinku lovné zvěře, no a na konec nějaké muže v černém. No prostě naprostá šílenost na kterou čumíte a přemejšlíte o tom co tím tvůrci chtěli asi říct. No o dementním chování postav a naprostých dementních dialogách se nebudeme ani rači zmiňovat. Před odpadní stokou to zachránilo jen to, že to je tak blbě dementní, že to je až zábavné, ale jinak se jedná opravdu o film pro naprosté sadomasochisti, kteří vyhledávají podobné sračky pro pobavení. Samozřejmě, že společného se sérií to má asi jen to, že se to odehrává v Texasu. Fuj už nikdy více. ()

Reklama

dezert 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejabsurdnějších filmových zážitků. Tenhle film by měl někdo pořádně rozebrat, protože je jasný, že takhle se filmy určitě nemají dělat. Matthew McConaughey je perfektní úchyl (scéna, kde řve "Oi, oi, oi, oi, oi, oi, oi!" je jedna z nejšílenějších a nevyhrocenějších, co sem kdy viděl. Tohle se fakt povedlo, škoda, že je to jediná věc, která stojí za zmínku.) Ovladač na nohu ale nemá konkurenci! To tu na tuty ještě nikdo nikdy nevymyslel. Noha na dálkáč! Kim Henkel je mimochodem pěknej břídil, co dělá záběry, "který nemaj´ hlavu, ani patu" (Muhammad Ali). Taky se nedivím, že tomu chlapíkovi, co hrál tu Leatherface transku, už nikdo potom nedal žádnou roli. Zkrátka: film k prdu, jen dobrej jako výstraha pro všechny, jak nedělat filmy. ()

Knowho 

všechny recenze uživatele

Česky Masakr v Texasu aka Texas chainsaw massacre: Next Generation. Kupodivu, je tenhle díl (Který měl být začátek nové série, ale nevydělal dostatek peněz, proto nevzniklo nikdy přímé pokračování.), castingově asi nejlepší. Moc nemusím Reneé Zellweger, ale tady jsem si ji i docela užil. No a Matthew McConaughey byl prostě boží! Bohužel, příběhově je to hodně slabý odvar série, a chvílemi působí víc jako komedie než horor, což v případě pokud nejste TCHM2 nefunguje... 4,5/10 ()

Koly 

všechny recenze uživatele

Co to kurva mělo být? Leatherface je ženská, nebo nějaký zasraný transvestita? Tak trapnou partičku ubožáků, kteří měli představovat hlavní zaporňáky a starat se o zábavu ve filmu, jsem už hodně dlouho neviděl. Přitom se to nerizjíždělo vůbec špatně. Ale s nástupem Leatherface v převleku ženské a příchodem chlápka, co jezdí v limuzíně (co tam dělal????) to šlo všechno do hajzlu! Určitě nejhorší díl série!! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo převážně v noci v texaském městě Pflugerville a jeho přilehlém okolí. Dům kanibalů najdeme na adrese Cameron Road č. 16493. Scéna z maturitního plesu se natáčela v prostorách Pflugerville High School. (fiLLthe3DD)
  • Film bol zakázaný na Islande a vo Švédsku. (Paldiny)

Reklama

Reklama