Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (304)

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

Tady je opravdu zbytečný jakýkoliv komentář ... nejlepší bude, když se mrknete na reakci tvůrců/debilů na Fukovu recenzi a pak už bude všechno všem jasné. Pokud bych to měl shrnout, tak ti, kteří si myslí, že si tvůrci dělají srandu a ždímou nevim koho, aby jim tuhle sračku zaplatil .... tak tihle jsou na velkém omylu. Kučerovci jsou doopravdy mentálně retardovaní a film myslí naprosto vážně, navíc tohle hovno titulují jako POCTU slasherům. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Uběhli tři roky od chvíle kdy se bratři Kučerové poprvé zapsali do povědomí českého diváka slasherem Čepel smrti . Ten však zcela jistě nenaplnil jejich očekávání, protože diváci jej moc kladně nepřijali, ba spíše „rozcupovali“ na kousky. Ani já sám jsem z něj nebyl zrovna „odvařený“ nicméně jsem začínajícím tvůrcům dal šanci a hodnotil jejich prvotinu průměrným hodnocením. A to i přes řadu nedostatků, které jejich snímek měl. Takže jsem chvíli otálel, než jsem si pustil jejich nejnovější kousek. No a popravdě se toho moc nezměnilo. Bohužel i zde lze nalézt v chabém scénáři dost nelogičností a slabých míst. Nicméně mi to ani tentokrát nepřišlo jako odpadní záležitost, tak jak jej označují mnozí přede mnou. V první řadě bych pochválil hudební vložku pod taktovkou Karla Antonína, která patřila k tomu nejlepšímu, co mi Poslední výkřik nabídl. Hned v závěsu za ním byla účast mé oblíbenkyně Ireny Máchové. Která ostatní herce (snad vyjma Morávkové) o třídu převyšovala. Bohužel ani její snaha nedokázala vyždímat z poněkud chaotického scénáře víc. Na rozdíl od ostatních jsem si tu „pětiminutovku“ Bartošové a Šmajdy docela užil, protože jsem čekal mnohem větší průser. Oba v rámci svých velice omezených „možností“ předvedli svá maxima. Možná mne budou někteří považovat za blázna (magora, nebo já nevím…), vzhledem k mému hororovému postoji a kritice ostatních filmů, ale já budu opět hodnotit čistým průměrem. Většina lidí jen dokáže kritizovat jak je všechno na hovno, ale chtěl bych vidět je na režisérském křesle, jak by si s tím poradili lépe. Tohle je ovšem má poslední rada pro Kučerovic kluky, aby příště pořádně zamakali a hlavně vybrousili všechny nedostatky, kterých mají jejich filmy celou hromadu. Příště už totiž tak milosrdný nebudu.50% ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Byl jsem zvědavý jestli je to opravdu taková blbost jak tady každý píše a hodnotí odpadem proto jsem si film pustil. A já nevím proč, ale po zhlédnutí se mi nejenže nechtěl dát odpad, ale ani mi film nepřišel nějak otřesný. Určitě to není žádné veledílo, ale já se přesto pobavil. Jasně, že mi toho na filmu dost vadilo, ale dokázal jsem to přejít a ani nevím proč asi kvůli té nesnášenlivosti tohohle snímku. Dam 3* a nebudu jich litovat. 50% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zmasakrovana Bartosova byla fajn jinak ale souhlasim z tim ze je to solidni sranec od Kucery mne celkem solidne pobavila Cepel smrti ktera byla sice taky pyzdovina ale sem tam prekvapila a mela originalni konec tohle je taky tak spatny az je to zabavny to zase jo ale ve vysledku zoufala rutina a ten konec mi tu prisel vylozene uhozenej a navic tu ani Turek tentokrat nemel zadny poradny cameo takze jak sem napsal Cepel smrti byla o dost zabavnejsi demence tyhle jeji napodobenine nakonec z milosti 2* flaknu ale mam pritom zkrizeny prsty ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Určitě to vyznělo líp než Čepel smrti, ale i tak děs a zmar. Postavy šílené "Džambulka" darmo mluvit. Dějově to bylo jasný kdo je kdo, na výběr byli pouze dva stačilo se podívat na nohy a chůzi vraha a hned bylo jasný , že to musí být někdo starší. Starý polda byl slizký až hrůza. Dočkam se zas někdy kvalitního českýho hororu? ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy vrah bodá studentku do zad, teče jí krev z přední části těla. (M.B)
  • Ačkoliv hraje studentku, bylo hlavní představitelce Ireně Máchové bylo v době natáčení 31 let. (M.B)
  • Největší fotku a jméno na plakátě měla Iveta Bartošová, která byla ve filmu pouze prvních 5 minut. Na oficiálních stránkách filmu na facebooku je uvedeno „V hlavní roli Iveta Bartošová“. (CROWee)

Reklama

Reklama