Reklama

Reklama

The 81st Annual Academy Awards

(pořad)
všechny plakáty
Trailer 3
Publicistický
USA, 2009, 195 min

Účinkují:

Hugh Jackman, Steve Martin, Tina Fey, Queen Latifah, Eva Marie Saint, Tilda Swinton, Whoopi Goldberg, Goldie Hawn, Anjelica Huston, Jennifer Aniston (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Výroční udílení prestižních cen Americké filmové akademie - již po 81. se rozzářený sál zaplní leskem a elegancí filmových hvězd a napjatým očekáváním. (oficiální text distributora)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (117)

cab 

všechny recenze uživatele

Povedena show s uzasnym rozjezdem na kterem ma nejvetsi zasluhu pruvodce celeho ceremonialu (Hugh Jackman) bohuzel s postupem casu sklouzava v nudnejsi pasaze a ztraci na sve dravosti a smrncu ze zacatku. O reklamnich pauzach se radeji nebudu vyjadrovat, nebot bych musel pouzit nevybiravych slov. 70% ()

Moviemaker 

všechny recenze uživatele

aj aj velké zklamání. Asi nebudu sám když řeknu, že pohled na Milionáře z chatrče byl trochu hyperbolický. Nejvíce zklamala režie, kdy jsem držel palce Davidu Fincherovi a jeho Benjamin Button - škoda no, ne všechno dopadne tak jak si přejem. Zklamáni z nominace byl tak Nouzový východ, který si myslím měl dostat vyššího ocenění. Na druhou stranu potěšila Kate a jeji role v Předčítači, která byla naprosto zasloužená, ale to si už uvědomili pánové za zlatými glóbusy. Ale nebýt Hugha tak výsledek je pouze mírně nadprůměrný, takhle velmi dobrý. ()

Reklama

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

"What a show, what a show!," sa zdá nehodí iba pre Miliónára z chatrče.....´) Bravó jej tvorcom, bravó!!! Je mi ľúto, že nemám s čím porovnávať(!), nóó a to by som ozaj nepovedala, že by mi niečo podobné mohlo byť ľúto... Tak skvostná 81-tka bola. Jednoznačné max, nie pre zaujatosť moderátorom:-) ani preto, že je to moje "prvýkrát", ale iba preto, aké svieže, odľahčené a krásne to je. Super. ()

verbst 

všechny recenze uživatele

Můj druhý Oscarový přenos. Dojmy? Ale jo, šlo to, jenže loňská stávka scénaristů nám potvrdila, že méně je někdy více. HUGH JE BOŽAN! Škoda, že ho potom uklidili do pozadí. Nejlepší byl potom asi Apatowův sestřih. Jinak docela zklamání, vedené Hudbou a Písní, následované Milkem, neoceněním Mickeyho Rourka, atd... Jistě, že si to příští rok dám zase, ale doufám, že to bude lepší, navíc když si Akademie otestovala Hugha, tak doufám že ho tam kdyžtak prcne častěji. Podle mě nezklamal, a na jeho INTRO se bude vzpomínat ještě dlouhá léta. PS.: TrueBlood maximálně zklamalo. Loňská Californication byla o mnohem lepší ()

Ice123 

všechny recenze uživatele

První udílení Oskarů co jsem kdy viděl a během roku jsem shlédl další a musím říci že 81. ročník byl nejlepší. Hugh Jackman byl v celém průběhu vinikající, ale na jeho opening number nic nemá, tak nápaditě předvést filmy bylo úžasný + zapojení Anne Hathaway, no prostě bomba ;). Jediný co bylo škoda, že jsem se nedostal do Světozoru, tak jsem to shlédl z živě internetu ale nikdo nesdílel mé sympatie pro toto udílení a tak jsem na to koukal sám, to je jediný co bych vytknul (jelikož i výherci byli dle bého očekávání;) ).... takže jasných 100% ()

Zajímavosti (5)

  • Bylo tomu poprvé, co Akademie neprozradila seznam předávajících. (jezurka42)
  • Film Pochyby (2008) byl prvním filmem od muzikálu Chicago (2002), který získal všechny 4 nominace v hereckých kategoriích. Neproměnil však ani jednu. (jezurka42)

Reklama

Reklama