Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Opět se vypravíme do svérázné jihočeské vesnice Hoštice, abychom se setkali se známými postavami. Jedná se o rodinu Škopkových a její trable s připravovanou svatbou dcery Blaženy s Vencou Konopníkem. Všechno se zkomplikuje, když Blaženina zhrzená sokyně v lásce Miluna využije situace kolem nemanželské dcery živočicháře Bédi s někdejší instruktorkou autoškoly Gábinou a potvrdí živočichářovu lež, že dítě je Vencovo. Všeobecný zmatek, vyvolaný nesmiřitelným bojem Škopkových s Konopníkovými, ještě zesílí, když přijde zpráva, že televize chystá reportáž z místního JZD. V příběhu, plném bláznivých gagů, slovní i situační komiky, se setkáme i s dalšími známými - farářem Otíkem, pobožnou Cecilkou, zpívající paní učitelkou Hubičkovou, předsedou JZD, živočichářem Béďou a dalšími. (TV Nova)

(více)

Recenze (649)

cariada 

všechny recenze uživatele

Pokračování letní komedie, těžko tomu co vytknout u toho se nesmí přemýšlet , ale jen se bavit. Většina replik už dávno zlidověla. Stejně se musím zastavit u pár nesrovnalostí v ději a to, že třeba Šimon je na vojně? Jak to, když první díl na sebe navazuje časově nebot Blažena je v tom, ale břicho nemá stále žádný a vše se odehrává ve stejném létě. Šimon byl přece student a dělal seminární práci a najednou je na vojně to přece není možné!!! ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Kouzlo "jahodové" jedničky sice už lehce pominulo, nicméně i tak si "ufackovaná" dvojka drží celkem solidní úroveň. Komu se nelíbily Jahody, ten se ani u Pár facek nenajde - pro mě jde však o další dávku osobitého humoru, k němuž se pravidelně a rád vracím. Oproti jedničce je dvojka svou stopáží trochu přestřelená, ale vyloženě nenudí. S odstupem času a po x-tém zhlédnutí si říkám, jaká byla Škopková neskutečná fúrie, které by člověk nechtěl vstoupit do rány. Růžičková se však do této role vážně hodila a dala tak vzniknout jedné z nejikoničtějších postav na poli české komedie. Opět se jedná o nadmíru výživnou nálož humorných hlášek a momentů, které pobaví i při opakovaném zhlédnutí - ať už jde o Troškovy uměle vytvořené filmy ("Poslechni svého pána, střílej, střílej!"), sousedské intriky a sváry, či závěrečnou fackovanou. P. S. "H*jzle jeden!" ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Zlomové dílo Zdeňka Trošky... K tomu zlomu dojde zhruba v polovině filmu, kdy se do té doby úsměvná nenáročná letní komedie mění v nezábavnou křeč naznačující jakým směrem se do budoucna vydá nejen hoštická série. "My už dnes se máme lépe než zítra," tak zůstává nejen nesmrtelnou, ale i vskutku prorockou hláškou nejen pokud jde o další Troškovu tvorbu. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Tá bitka a tie facky sú asi najlepšie a tiež je čiastočne smiešna tá babka, vlastne tie babky, čo sú okolo toho farára, ale inak opäť trápenie a nechuť k tejto sérii. Ak sa o niektorých veciach hovorí, že sú to srdcovky, tak toto je u mňa opak. Zo srdca ich nemám rád, z celej série je nezabudnuteľný akurát ten spev pá, pa, pa, pa, pa, pa, pa, pa, pa , pa, pá. Možno klasika, ale ja nerád trávim čas sledovaním tohto filmu, aj keď v televízii chodí často. Aj keď, je to neskorá klasika z komunistických čias, ja poznám lepšiu českú, či slovenskú tvorbu. ()

dobytek odpad!

všechny recenze uživatele

Zdeněk Troška točil samý sračky. Myslel si, že je to známka punku. Mě teda malicherný problémy několika naprosto zbytečnejch existencí, který všichni vypadaj, že postrádaj jakýkoliv známky inteligence, zkrátka vůbec neberou. Narozdál od Civala jsem se jednou zasmál. Pobavil mě ten dabing porna. Ale to je asi tak všechno. Jako komedie tim pádem NIC. A jako cokoliv jinýho taky nic. Osudy živočicháře Bédy a účetní JZD Evičky mě holt k obrazovce nepřitáhnou. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (65)

  • Při závěrečné fackovačce v jedné ze scén Miluna (Petra Pyšová) v pozadí pobíhá s podprsenkou, což je ovšem nesmysl, protože hned v následujícím záběru ji Škopková (Helena Růžičková) roztrhne tričko. (TheStitch630)

Reklama

Reklama