Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Animovaný

Recenze (340)

plakát

Sám doma 4 (2002) (TV film) 

Filmaři udělali na tomhle snímku jedinou chybu - snažili se to napojit na Sám doma 2. Děj by jakž takž fungoval, ale postavy prostě neodpovídají původním předlohám. Když ale na film koukáte jako na samostatnou jednotku, je to docela zábavné. Býval to mohl být třeba Kevinův bratránek a film by jinak mohl zůstat stejný. Každopádně hlavní představitel je roztomilý rošťák a ten chytrý dům, ten se mi moc líbil. :-) Škoda, že v těchto filmech nejdou trošku víc do hloubky, přece jenom je to čtvrté pokračování a postavy jsou pořád tak ploché a černobílé... Ale hlavní cílovka jsou děti, tak budiž.

plakát

Hrubý střih (2022) 

Komorní, chytré, zábavné. Herecké výkony slušné, představitel Krejčího se ale překonal. Jeho herecký výkon byl pro mě excelentní. Tohle určitě doporučuji ke shlédnutí. Je to jeden z filmů který si budu opravdu pamatovat a doporučovat ho dál.

plakát

Ztracená Hvězda (2007) 

Mezi animáky určitě příjemné překvapení. Noční svět je velice zajímavě a nápaditě vykreslený. A hlavního hrdinu si oblíbíte. Dost dlouho se mi do příběhu nechtělo a váhala jsem, ale určitě stojí za zhlédnutí.

plakát

Auta 3 (2017) 

Na to že je to už třetí díl, tak se mi to dost líbilo. I když hlášky jsou rozhodně lepší v předchozích dílech. Za mě i tak povedené pokračování a skvělý životní zvrat v životě Bleska McQueena.

plakát

Mladá dáma (2024) 

60% jako celkové hodnocení tohoto filmu je zoufale málo. Proto mírně nadhodnocuji hodnocení. Možná to nemá bůhvíjak nápaditou zápletku a zasloužilo by si to víc rozvinout charaktery postav i závěr. Ale obsazení je fajn, efekty a výprava taky moc pěkné. Herecké výkony dobré. Odpočinula jsem si u nenáročné fantasy pohádky z originálního prostředí. Takových 70% proč ne. Možná i 75 procent.

plakát

Luca (2021) 

Nevím, zda se zrovna tenhle animák ještě někdy pustím znovu. Ale mělo to originální prostředí, zajímavé postavičky a vztahy hrdinů se také vyvíjely moc pěkně. Za mě se mi Luca moc líbil. A určitě doporučuji ke zhlédnutí.

plakát

Vytoč mého agenta (2024) (seriál) 

Dávám za čtyři, protože jsem se několikrát zasmála nahlas a celý seriál sjela jako maraton. Některé díly byly lepší, některé horší. Ale jako celek to bylo nebylo vůbec špatný a obsazení bylo taky dobrý, docela mě mrzí, že to odpískali a další díly nebudou.

plakát

Škola dobra a zla (2022) 

Nevím, čím přesně to je, ale tenhleten snímek jsem si zamilovala. Prostředí, postavy i příběh. Liší se to od knihy, ale tentokrát to chápu, protože si myslím, že přesná adaptace by byla pro dětské diváky zbytečně složitá. Nicméně tenhle snímek je moje guilty pleasure. A za mě prostě palec nahoru.

plakát

Monstrum - Příběh Jeffreyho Dahmera (2022) (série) 

Temně natočený příběh byl velice dobře zpracovaný. Osobně se mi to celé líbilo, včetně výběru hlavního představitele. Ačkoliv se to možná občas trochu táhlo. Těším se na druhou řadu.

plakát

Rychle a zběsile 8 (2017) 

Celkem nechápu, jak se mi povedlo tomuhle filmu dát čtyři hvězdičky, protože už si za Boha nepamatuji, o čem to bylo. Jako asi má cenu se na to podívat pokud milujete šílené akčňáky made in America. Ale moje nejoblíbenější díly jsou 1 až 3 a 5. Tohle něčemu z toho nesahá ani po kotníky.