Reklama

Reklama

Jeden americký chemik si představuje, že udělá životní obchod se svou drogou. Všechno ale nejde podle plánu a on se brzo zamotá do spleti podvodů. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Mgb21 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená věcička! Film si nehraje na nic co není. Chce pobavit a to se mu v mém případě povedlo dokonale. Dobrý příbech podresluje skvělá muzika. Jackson a Carlyle jsou opravdu dvojka k pohledání, ale šlape jim to dobře. A na Emily Mortimer je radost pohledět. Tak vypněme mozky a hurá do toho!!! ()

predators 

všechny recenze uživatele

Pohodovka, která nastartuje, zařadí rychlost a pak už se jen řítí do cíle. A všechny ty kola, kterými projela, jsou stejně rychlé, zajímavé a zábavné. Ano, taková je Formula 51... Zajímavosti: Pamatujete na červené pilulky? Tak tomu se říká "být posraný až za ušima" :-) 70% ()

Reklama

Fakipics 

všechny recenze uživatele

Tenhle film bych dával sežrat divákům jako povinnou četbu na středních školách, dneska už považuji pomalu za kultovní snímek o nejlepším skotském výrobci drog. Černá komedie ze skvělým Samuelem v hlavní roli a hlavně Robert Carlyle, který se zde u mě zapsal mezi top dvacet nejlepších herců současnosti. Emily Mortimer byla sakra roztomilá. Varování: Shlédnout pouze v originále. Přece ta "britština" tomu dodává ten správný říz mezi pravým a levým varletem. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Výrazná inspirace Ritchiho filmy je patrná na každém kroku. A i když to není úplně "ono", tak já se fakt pobavil (S.L.Jackson a R.Carlyle byli v úžasný pohodě a Emily zase moc pěkná). Jestli byl do dneška "Podfu(c)k" film s největším výskytem "fucků" na minutu, tak už není :) ... Při přidělování hodnocení je to přesně to rozhraní - 70%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie stanovil na přelomu století cestu a udělal z Británie nejvíce sexy zemi světa. Našlo se tedy spoustu lidí, kteří si chtěli z té jeho šlehačky trošku líznout. Někdo z toho dokázal vytěžit více, někdo méně. Ronny Yu ovšem do první skupinky rozhodně nepatřil. Nedokázal překročit své limity a určitě nenatočil nic více než zcela průměrnou záležitost, ve které nedokázal prodat ten našlapaný tým (Jackson, Carlyle), který mu producenti svěřili. 55% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • Film je založen na historii města Liverpool a na obchodu z otroky. Je však dějově převeden na obchod z drogami. (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně v americkém Los Angeles a na zámku Cholmondeley v anglickém Cheshire. (Terva)
  • Zpěváka Meat Loafa navrhl do role Lizarda producent Andras Hámori. (Terva)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama