Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Závěrečný díl Aladinových dobrodružství ALADIN A KRÁL ZLODĚJŮ vás zavede do Agrabahu, kde se všichni jeho obyvatelé chystají na svatbu století. Ale ještě předtím, než si Aladin a krásná Jasmína řeknou své "ano", musí Aladin zastavit legendárních čtyřicet loupežníků. Ti se chystají uloupit tajemný svatební dar. Aladin a jeho přátelé - Jasmína, opička Abu, kouzelný koberec a vždy zábavný Džin - musejí čelit mnohým nebezpečím, když sledují krále zlodějů a jeho bandu loupežníků. Odhalte s nimi mnohá tajemství , pravdu o Aladinově zmizelém otci a zavítejte na nádherný mizející ostrov plný pohádkového bohatství. Humor, zábava, hry a skvělé písničky - to vše malým i velkým přináší ALADIN A KRÁL ZLODĚJŮ. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Závěrečný díl o Aladinovi, Jasmíně, Džinovi a jednom pošlapaném, létajícím koberci. Zábavný Džin chytnul druhý dech a v tomto pokračování hraje prim. Stal se z něj nejen nejvtipnější charakter tohoto filmu, ale taky jeden z nejvtipnějších animovaných postaviček vůbec. Příběh se točí okolo Aladinova otce, kterého ztratil a stále ho marně hledá. Film je plný dobrého humoru a krásných písniček. Vřele doporučuji všem. A to nejen kvůli vytříbenému vtipu modrého Džina. ( 85 procent ) ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Uvod byl hodne plytky; naplneny novyma a ne moc zajimavyma pisnickama. Moje pritelkyne ztratila zajem jeste pred koncem te prvni - uvodni pisne. Ja jsem to nakonec dokoukal a musim rict, ze zhruba v druhe polovine me film konecne zaujal. Melo to zapletku, ktera urcite pusobila zajimaveji nez ta v druhem filmu a hlavne ubylo zpivani.. Dzin byl zabavny a v prubehu filmu mel spoustu narazek na kulturni / filmovy svet devadesatek, coz bylo super. Ale celkovo vzato rozhodne prumer. ()

Reklama

PetrJulian 

všechny recenze uživatele

Jednou stačilo. Proč musí všude být hudba? Třetinu stopáže filmu zabraly ne příliš extra písně a hudba zněla i do dialogů! Buď měli udělat pohádku nebo muzikál! Aneb jak už tu někdo napsal - klasický průměrný animák od Disnyeho. Nebýt pár opravdu vtipných věcí, ještě bych jednu hvězdu ubral. Zkrátka: po nějaké době snadno zapomentulné dílko. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Záverečný diel tejto trilógie v zásade ide v šľapajách predchodcov, aj keď prvý film bol jednoducho ten legendárny, na ktorý sa tie ďalšie dve časti len ťažko chytali. Tento snímok mal síce pekne rozvinutý dej, ale v zásade už neutiahol kvalitatívne parametre jednotky. Animácie typicky fajn pre vtedajšiu dobu a deti to určite poteší, ale za mňa len lepší priemer. 55 % ()

liberita 

všechny recenze uživatele

Pre mňa historicky výnimočný prípad pokračovania disneyovky, ktorý sa mi páčil viac než prvý diel. Tentokrát sa inšpiroval rovnako známym príbehom Tisíc a jednej noci a síce Alibabom a 40 zbojníkmi. Džin je ešte vtipnejší než predtým a myslím, že Robin Williams by mal zo svojej slovenskej verzie radosť. Piesne aj celý dej sú zaujímavejšie a pútavejšie. Farebnosťou animácie ale stále zaostáva za svojimi kolegami. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (8)

  • V prvním filmu Aladdin osvobodil Džina, která se tak zbavil svých zlatých pout. V tomto filmu je však zase má. (LaserJet)
  • Ve scéně, kdy se Cassim setká se Sultánem, Sultán má béžový oblek s modrým perem. To se v jednom záběru změní na zlatý oblek s fialovým perem a zase zpátky. (LaserJet)
  • V originálním znění obchodníka s koberci daboval stejný člověk, který se postaral o hlas Džina, a to Robin Williams. To proto, že původně měl prozradit to, že on je Džin v lidské podobě. To se však během produkce změnilo. (LaserJet)

Reklama

Reklama