Reklama

Reklama

Zloba: Královna všeho zlého

  • USA Maleficent: Mistress of Evil (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Přešlo pět let. Královna černé magie Zloba žije spokojeně na čarovných Blatech a její kmotřenka Růženka dospívá. Jejich vzájemný vztah, který se zrodil ze zrady a pomsty, rozkvetl a zkošatěl. Nicméně nenávist mezi lidmi a kouzelnými bytostmi nezmizela. Svatba mezi princem Filipem z království Ulstead a Růženkou ze sousedních Blat je důvodem k radosti, a mnozí doufají ve spojenectví mezi znesvářenými světy. Avšak nečekaný zvrat událostí a setkání s novými mocnými spojenci dostane Růženku a Zlobu na opačné strany Velké války, která podrobí jejich rodinná pouta náročné zkoušce. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 5

Recenze (302)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Angelině ta role sedí na míru, proto je škoda, že se její postava dostává (částečně) do ústraní a hraje, jak se říká, až druhé housle. Každopádně opět zde máme moc hezký vizuál a nijak složitý příběh, prostě taková Disney klasika. Příjemné strávení rodinného večere, kde si něco najdou tatínci i malé ratolesti. Celkově asi slabší než jednička, ale rozhodně neurazí. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Z první "Zloby" jsem nikterak odvázaná nebyla a upřímně mě překvapilo, že se chystá pokračování. Do kina jsem tedy vyrazila hlavně ze zvědavosti, jakým způsobem tvůrci rozvinou relativně uzavřený příběh. A světe div se, když o "Královně všeho zlého" uvažuji jako o samostatném filmu, myslím, že se jedná o velmi slušný fantasy snímek, který v mých očích ještě předstihl jedničku. Méně uječených víl, aktivnější Aurora/Růženka i princ (takže jsem přežila i změnu jeho hereckého představitele), bezva Michelle v záporné roli, krásný vizuál. Skoro 4*. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Jednička byla kouzelná, dvojka už tolik ne, ale přesto jde stále o kvalitní pohádku. Nečeká nás nic překvapujícího, ale za to velkolepá bitva a spoustu pěkných efektů nemají chybu. Opět se na tento pohádkový svět krásně kouká a jeho postavičky neomrzí, velmi dobře zpracované jako v předchozím díle. 8/10 = 81% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Vida, vida. Celkem očekávatelný pokračování Zloby, kdy se ještě možná v tom stylu fantasy tlačí o kousek víc na pilu než v předešlím dílu. Navíc příběhu od začátku až k samýmu válčivýmu vyvrcholení suprácky dopomohla Pfeifferová, která zákeřnou záporačku zahrála bravurně! Jsem lehce nasranej na naše domácí kino, pač obraz v 3Déčku byl dost tmavej, nicméně i přes tu clonu mi nádherně vynikla opět neodolatelná skvěle mystická Angelina! Díky ní a Michelle jde o libovou pohádku, která stojí za to! 80% ()

miguel_111 

všechny recenze uživatele

Pekné fantasy, ktoré ničím nevyčnieva ani neohuruje, ale krásne sa na to pozerá. Vizuálne nemám čo vytknúť a finále bolo fakt epické to treba uznať. Po humornej stránke to bolo dosť slabé a herecky v pohode, záporák bol fajn, ale tá Anglina Jolie je čisto kosť a koža. Hudobne pekne podfarbené. Jednička sa mi osobne páčila viacej, ale aj toto bola pozerateľná popkornovka, ktoré fakt zachraňuje finále. Pre mňa 70%. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (4)

  • Než se Zloba (Angelina Jolie) zhmotní na věži, kde ji zasáhla královna (Michelle Pfeiffer) šípem, tak z ní utečou dva vojáci. V dalším záběru ale utíkají z věže zase. (Duoscop)
  • Natáčelo se od 29. května do 24. srpna 2018 v Anglii (Londýn, Buckinghamshire) a v Illinois (Chicago). (Varan)

Související novinky

Disney oznámilo své plány

Disney oznámilo své plány

07.05.2019

Studio Disney čerstvě oznámilo své plány na příštích sedm let, a vzhledem k tomu, kolik toho je, pojďme se do toho rovnou pustit. Nejvýznamnější část novinky se pochopitelně týká nových Star Wars. Po… (více)

Reklama

Reklama