Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé batole, které se ztratilo třem zcela neschopným únoscům, prožívá svá první velká dobrodružství ve velkoměstě. Zlosyny tak zcela nevědomky, leč o to důkladněji vytrestá... (oficiální text distributora)

Recenze (152)

Krissty 

všechny recenze uživatele

Možná jsem lehce zaujatá, protože jsem na tomto filmu vyrostla a jako malá jsem ho viděla tolikrát, že ho znám jako svoje boty.. Bink je úžasný a nechápu, jak se filmařům povedlo ho taky všechno naučit a nasměrovat ho přesně tím směrem, aby došel tam, kam má :) Spousta lidí dává pod 2*, někteří dokonce "odpad!".. Možná by se měli zamyslet nad tím, že i tohle je docela umění natáčet s takovým prckem bez nějakých zvláštních efektů.. :) Vždycky se u tohoto filmu zasměju a za to jeho "Bubu!" bych byla možná schopná dát i plný počet.. Ale uznávám, že jsou i mnohem lepší filmy, takže zůstanu při 4*.. Tohle je moje srdeční záležitost :)) ()

Kajo333 odpad!

všechny recenze uživatele

Nóóóóó... Tak toto je taký sprostý rodinný film až sa mi chce plakať. Jedno malé batoľa si len tak chodí po veľkomeste, pardon opravujem ono nechodí ono sa plazí po veľkomeste, ale nikto si ho ani nevšimne. Aby to bolo napínavé tak ho naháňajú po meste tí najväčší psychopatickí dementi debilní v celom meste. Na koniec všetko dobre dopadne, obrovská akcia, stovky policajtov, policajné autá, vrtuľníky, čakal som aj tanky no bohužiaľ tie neprišli, ale keby bolo nejakého drobného naviac tak sa ich dočkám. A mne nezostáva nič iné ako napísať tento komentár o totálnom odpade. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pred rokmi ma to dost bavilo. Sice to pre mna nebola taka srdcovka ako Home Alone, ale vsetky tie lapalie, ktore chudaci traja unosci zazivaju ma neskutocne rozosmiali. Dnes ma to uz bavilo o dost menej a zazil som podobne sklamanie ako pri reprize dalsieho Hughesovho rodinneho filmu a to Beethoven. Par scen v ktorych ti traja chudaci niekam padaju ma sice rozosmialo aj po rokoch, ale zvysok filmu mi pripadal dost nudny. Je to taky mix filmov Home Alone a Ferris Bueller's Day Off. Chyba mi tu taka rodinna atmosfera a hlavne sympaticke postavy. Vsetsi su prilis blaznivi a prehravaju jak o zivot az to je miestami trapne. Proste to je prilis detinske. Zaporaci sa svojou komickou nesikovnostou tym v Home Alone ani zdaleka nepriblizuju. U rodicov strateneho Binga necitit velku lutost a samotny Bing sice vyzera roztomilo, ale cely cas mu vsetko prechadza bez akejkolvek snahy alebo pricinenia, co ma postupne zacalo srat. Takze vysledok ma uz prilis nenachol ale okrem par scen, ktore ma rozosmiali ma potesilo par vystupov hercov, ktorych som pred rokmi nepoznal. Napriklad Neil Flynn ako policajt, ktory donekonecna otravuje Mantegnu, kym mu Bing podpaluje vtaka. :) 4/10. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

V první polovině devadesátých let byla po megaúspěchu Sám doma populární látka o boji dítěte/zvířete proti přitroublým zlodějům a na této vlně se chtěla svést i infantilita Baby day’s out. Je pro mě záhadou, proč John Hudges psal scénář a dělal producenta u tohoto drahého a hloupéjo filmu. Jedna hvězda za scénu, kdy Bink zapalovačem pálí jednomu z únosců koule. Zbytek založen na debilitě. Nedivím se, že snímek v kinech zcela vyhořel. ()

Arach.No odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj fuj fuj!!! Už nikdy!! Filmy kde je malý děcko chytřejší než všichni dospělí, kterým se do cesty staví desítky dementních a naprosto nereálných náhod jsem vždycky nenáviděl a tenhle je jeden z těch nejhorších. Ke všemu je Bink šerednej jak půlnoc, a nedá se na něj dívat, bez pocitu zhnusení. Když vidím jak přelízá několikaproudou silnici aniž by si ho kdokoliv (kromě padouchů samozřejmě) všiml, mám chuť nasednout do auta a toho malýho zmetka přejet. Do toho se ti blbý únosci celou dobu tak idiotsky tváří, že by jim každej soudnej člověk nejradši rozbil hubu. Slovy klasika, při každé z řady debilních scén ve mě šplouchá nitroglycerin. Na tohle se odpad hodí tak jako na málokterej (všeobecně celkem dobře přijímanej) film. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (10)

  • Scéna, kdy tlustá žena upustí tašku s Binkem, byla ve filmu sestříhána tak, aby nebylo vidět, jak Bink praští hlavičkou o chodník. V traileru však záběr zůstal. (L_O_U_S)
  • Snímek byl v jížní Asii tak populární, že byl dokonce považován za úspěšnější film než třeba Star Wars. (griph)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno