Reklama

Reklama

Sezení

  • USA The Sessions (více)
Trailer

Obsahy(1)

Od dětství ochrnutý a na plicní respirátor odkázaný básník a novinář Mark O'Brien (Hawkes) znovu a znovu překonává nepřízeň osudu. Nyní, v osmatřiceti letech, ale čelí dosud největší výzvě: touží přijít o panictví. Pomůže mu krásná terapeutka (Hunt), sympatický kněz (Macy) a jeho vlastní bezedný smysl pro optimismus a humor. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (21)

Trailer

Recenze (147)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Neznámá, ale pro mě překvapivě kvalitní romance, kde nechybí humor ani dramatické chvilky. Svěží a originální nápad o vztahu muže, který je od krku dolů ochrnutý a jeho sexuální terapeutky, která ho chce zbavit prokletí "čtyřicetiletého panice". John Hawkes výborný, Helen Hunt kompletně nahá a William H. Macy po dlouhé době vtipný. Zábavné i chytré zároveň. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Teraz váham, či takáto terapia naozaj existuje, ale keďže v Amerike je možné všetko, tak predpokladám, že áno. Stretnutia v cudzom dome, neskôr v moteli sú prekvapivo otvorené, bez cenzúry, ale ešte viac pobavia stretnutia s kňazom, ktorý pri tej vážnosti situácie (okolo sexu) nájde priestor pre nejednu skvelú hlášku. Od Helen Hunt som toľko odvahy nečakal, nebolo potrebné žiadne prítmie ani dômyselné prekrývanie partií, jednoducho sa ide na vec podľa pripraveného šesťbodového plánu. Nedotknuteľní majú zaujímavú konkurenciu. –––– Som veriaci na sto percent. Ale verím v Boha so zmyslom pre humor. Šialeným zmyslom pre humor. Takého, čo ma stvoril na svoj obraz. –––– (spoiler) Držala mi penis. Svoj penis som nevidel vyše tridsať rokov. Hovorím vám toho priveľa, otče? –––– Jeho hlbšie emocionálne potreby sú mimo rozsah mojich kompetencií. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

V jádru vtipné, dobře zahrané drama, které je taky docela komedií. Ač o ochrnutém člověku, přesto netlačí na emoce a snaží se věc brát jak je, i když v zájmu koukatelnosti nás šetří běžných denních činností, poznáme jen ty pohodovější chvíle. Takže je to jen taková jednoaktovka o lásce a sexu ...a náboženství...70% ()

arbitr 

všechny recenze uživatele

Ne tak dobré a vtipné jako Nedotknutelní, ale zase více "romantiky" zejména s téměř padesátiletou a přesto krásnou a milou Helenou. Láska kvete v každém věku jak mezi rovnými, tak i na hony fyzicky vzdálenými. Že to není jenom o sexu, vám jistě potvrdí a ráda každá žena, s tím už se musíme, my chlapi, tak nějak smířit. Dobrým signálem ovšem je, pro nás zdravé, že mnohdy opravdu stačí nechovat se jako hovado. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já vím, že film o tom, jak osmatřicetiletý kvadruplegik přichází o panictví se ženou, které už je skoro padesát a na jejím obličeji je to vidět. Helen Hunt nikdy nepatřila k nejkrásnějším ženám v Hollywoodu, přece jen má příliš ostře řezané rysy v obličeji, ale to nic nemění na tom, že se jedná o skvělou herečku, jejíž Oscar za film "Lepší už to nebude" je zasloužený. Vlastně je snímek "The Sessions" velmi podobný tomuto jejímu zatím jedinému oscarovému mistrovství. Za oba snímky byla nominovaná na Oscara a v obou se dávala dohromady s mužem, s nímž by rozhodně nemohl žít každý. V případě snímku "Lepší už to nebude" to byl člověk psychicky labilní, tentokrát je to člověk ochrnutý v podstatě od brady dolů. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/the-sessions-2012-85.html ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Herec John Hawkes musel mít pod zády polštář, aby páteř vypadala klenutá a zakřivená. (chelseaman22)

Reklama

Reklama