Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

kajas 

všechny recenze uživatele

V neděli večer jsem nepřepínala a vyhrála u mě Nova. Druhý den (30.8.2010) jsem ale díky internetu měla možnost vidět konkurenční pořad a vítězem na plné čáře je u mě televize Prima. Výborná porota a hlavně fantastičtí moderátoři udělali své. Paráda. S vítězi celé show jsem spokojená, ač jsem takový výsledek nečekala. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele

Nemám moc rád všelijaké talentové soutěže - od zapomenutých skvostů "Carusošou", "Doremi", přes všechny řady "Superstar" (už ani nevím kolik jich bylo - a schválně - vzpomenete si na všechny vítěze?), ale tady se Primě dařilo. Dynamické, akční a po všech stránkách profesionálně zvládnuté - od výborně vybrané poroty, po skvělou moderátorskou dvojici, která umí. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Fyzická indispozice a neschopnost soustředit se na čtení mě přivedla před TV obrazovku v době, kdy probíhala tahle soutěž. Nebudu spekulovat na téma, proč dvě konkurenční televize vysílají ve stejném období prakticky shodné pořady, z tohoto stupidity klání však vychází jako vítěz TV PRIMA. Moderátoři nejsou esencí trapnosti, porota není vyloženě nesympatická a soutěžící... no, 3x jsem ze sebe vypotila velmi uznalé pokývání hlavou. Ještě by to chtělo nebýt tak předposraně korektní (viz. nadšení z rapujících slepců či neutnutí falešně pějících "metalových" dětiček), ale koukat se na to dá. Což rozhodně neznamená, že bych se to chystala sledovat pravidelně :-P. 44% ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

909. hodnocený film: V podání Novy jedna velká trapárna a s leskem ošuntělý Leoš Mareš, který připomíná toho topícího se, který se každého stébla chytá. Odporný nevkus a strašný výběr poroty, ve které snad má co dělat jenom Troška, i když to je taky takovej vořežprut. Naproti tomu Prima přišla s něčím méně vlezlým a vtíravým. Novátorská dv...ojice moderátorů působí poměrně vyrovnaně a porota je mi daleko více příjemnější. Daleko více se asi taky vyzná a nejsou tam jenom ty krásný ksichtíky. Jinak blbců, na který se budeme teď večer koukat, bude dost a dost, takže o další (ne)zábavu se nám obě televize skvěle postarali... :-) 3* ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší než talentmania, ale nevidím důvod dávat tomu 3 a už vůbec abych dal krásné 4*. Nevím, čím by si to mohl tento pořad zasloužit. Moderátorsky to raději vůbec nebudu hodnotit hlavně proto, že Prachaře prostě nemám rád, s tím se už nic nenadělá, takže tuto stránku raději do hodnocení nepočítám. Takže skočim na porotu - snaha o nové tváře v porotě, mi přijde sice jako dobrý, ale bohužel jediný dobrý nápad. Hlavně, že to sou tváře, které sou rozumné. Kraus je dobrej, ale teďka je vidět všude, až mě už trochu leze krkem, ale třeba srovnávat Lucku Bílou a Šeredovou to nejde, protože Šeredová ta je pro mě s IQ v záporných číslech, to ukazuje pořád, Bílá je úplně něco jiného, ale věřím, že to lidi chtěj, aby tam byla vymaštěná a vyprsená Šeredová a věřím, že talentmanie má větší sledovanost než tohle. Viz můj komentář k talentmanii. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama