Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SuperStar je zpět! Poprvé v historii nejoblíbenější pěvecké show v Čechách a na Slovensku usedne za porotcovský stůl hned pět velkých osobností česko-slovenského showbyznysu: moderátor a showman Leoš Mareš, zpěvačka a finalistka 1. česko-slovenské SuperStar Monika Bagárová, skvělá herečka Patricie Pagáčová, výjimečný muzikant a bavič Marián Čekovský a legendární Paľo Habera. Buďte společně s nimi na začátku hledání nové SuperStar! (TV Nova)

(více)

Recenze (60)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hrozná porota, ve které nikdo kromě Habery nemá se zpěvem nic společného, soutěžící postupující hlavně na základě strašně smutných životních příběhů (aspoň teda většinou, kdyby mě náhodou chtěl nějaký zarytý fanoušek nařknout, že se to asi jednou nesplnilo) a těch soutěžících, co umí zpívat, je tam výrazně míň něž těch všech, co postupují. Ale guilty pleasure je guilty pleasure, tak aspoň ta 1* ()

topi80

všechny recenze uživatele

Jak má člověk brát trochu seriozně soutěž s takovou porotou? Habera v pořádku, ale už je tam asi postopadesáté a nejméně už stočtyřicetkrát všechno řekl. Už tomu nemá co dát. Mareš sice není zpěvák, ale respektuji, že jako člověk zběhlý v showbyznysu asi nějakou kompetenci k výběru čehosi, co se má stát "superstar" v plakátovém slova smyslu má. A ten zbytek? Komparzistka z nekonečných seriálů, týpek, o kterém nikdo v životě neslyšel, a neznámá zpěvačka, která své největší chvíle slávy prožila, když se této soutěže také účastnila? ()

Reklama

dogma97 odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, s chlastem v ruce a nejlépe se stejně uvolněnými společníky by se ty dvě hodiny daly přežít - pokud by se ovšem tento formát obešel bez aranžovaných scének "budí mě TV štáb a jsem nahá", nepokrytá kalkulace se "zamilovaným párem" a nesnesitelně slizského Mareše, který komentuje výhradně fyzický vzhled zpěvaček a jejich interakce s mužskými kolegy. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Vrchol svinstva a žumpa největší ! O tom, kdo bude nebo nebude superstar, rozhodují nezpěváci a špatní herci. Jediný platný člen poroty, zpěvák Habera, zase svou pozici znevažuje totální a přehnanou arogancí a ani se ten maniak neumí do televize obléct. Solaříková by zase z fleku mohla rozdávat svůj um na výpadovce na Znojmo. Fakt šílené, zajímalo by mně, kdo vybírá porotu a jaká jsou kritéria ( i když v momentě, kdy Cristovao reprezntuje v eurovisi, si člověk asi musí zvyknout, že žije v Absurdistánu)................ ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Před pár dny jsem měl tu "čest" vidět v televizi SuperStar 2020 a musím říct,že z původní nejlepší verze z roku 2004 zůstal jen zkrácený název.Kam se poděla všechna sláva a atmosféra?Několikrát zrecyklovat slavný pořad nikdy nepřinese nic dobrého.Teď zhodnotím porotce a jako správný džentlmen to vezmu od žen.Monika Bagárová nestojí ani za psí štěk,ta si do SuperStar přišla sednout jako do kavárny,občas pronese nějakou hloupou poznámku jako by jí doma ten její uzbecký ranbijec vytloukl všechno z hlavy.Patricie Pagáčová je mnohem inteligentnější,ale bohužel u divaček tak neboduje,protože je prostě krásná a to ty méně pohledné puberťačky u obrazovek neskutečně vytáčí.Další na řadě je Leoš Mareš,který už dávno ztratil svůj vtipný postřeh a je na něm vidět,že účinkování v těchto pořadech bere jen proto,že má drahé koníčky a velké výdaje,bohužel Leoš po těch letech večírků a ponocování vypadá jako vyhořelé palivo.Nová neokoukaná tvář poroty Marián Čekovský udělal na mě největší dojem a to hlavně svou bezprostředností a uznáním k soutěžícím.Nikoho se nesnaží záměrně shodit a vmést soutěžícím do tváře jejich hudební nedostatky.Tím se dostávám k Palu Haberovi,který je podle mě nejhorší a nejzákeřnější z celé poroty.Chová se jako chlap,kterého manželka vykopla z postele těsně před sexem a on si pak své flustrace vybíjí na ostatních.Hodně se změnil oproti předešlým letům kdy ho ještě někdo uznával,dnes v porotě působí jako přežitek z dob dinosaurů.Soutěž SuperStar dopadne stejně jako Miss České republiky a časem budou provozovatelé rádi když je bude vysílat jen nějaká internetová televize,protože recyklované pořady ztrácejí s postupnými lety svou budoucnost a místo hvězdy slávy jim diváci vyrobí pomník. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Poprvé v historii se SuperStar vysílala na obou televizích TV Nova a Markíza zároveň ve stejný čas. (TheSlezy)
  • Poprvé v historii mohli použít soutěžící kromě kytary také klavír. (TheSlezy)
  • Poprvé v historii této pěvecké show v Čechách a na Slovensku usedlo za porotcovský stůl hned pět velkých osobností česko-slovenského showbyznysu. (TheSlezy)

Reklama

Reklama