Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (412)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad, který se snaží zveličovat svůj nulový potenciál. Slovo trapné se ani nepřibližuje. Přijde mi to, ve srovnání s Československo má talent, velmi amatérské a nedodělané. Tomáš Matonoha pochopil stupiditu tohoto pořadu a přišel si z něj udělat srandu. Lachtan Meloun to celé završil. Alespoň jsem měl po prvním dílu jasno, které televizi dám v tomto projektu přednost. ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Tak po více dílech prostě musím vysolit odpad. Tohle je opravdu neskutečně ubohá kopie Primy. Ke všemu kopírovat konkurenční pořad a tím i krást Primě spoustu talentů, je něco tak sprostýho a primitivního, že pevně věřím v to, že z Talentmanie bude fiasko podobně jako z BigBrotheru. Za to, že Nova je takhle arogantní, že hraje neustále na city s lidmi na vozíčku nebo za to, že využívá známých osobností k nalákání diváků, jí posílám do toho nesmradlavějšího ODPADU!!! ()

Reklama

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Mainstreamová the-most-mass zábava pro všechny - teda podle tvůrců ano. Ale stydím se, že jsem viděl těch pár minut téhle nevalné, rozkydlé, pochybné, neurotické, odporně zapáchající show. Porota zasedá v následujícím složení: 1) žvatlající obtloustlý čert s jemňouškým "š", 2) jen trapně hýkající taliánská fúrie, 3) áďuška pinocchio a 4) hýkoň šťourající se v uchu. K tomu moderátor Ferro Ferrari, který mně saje nervy jako Dracula krev. Komerční hnuszszszs. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Talentmania" je prehliadka cirkusantov, podivínov, extrovertných magorov, amatérskych, nesebekritických spevákov, tanečníkov, exotov a všemožných ďaľších individuí, čo sa ochotne strapňujú pred televíznymi kamerami a pochydernou porotou, ktorá hodnotí ich výkony. Jej zloženie: Zdeněk Troška - režisér tých najstrašnejších filmových odpadov, čo boli kedy v Československu natočené. Pavol Habera - socialistický, pop-rockový spevák, čo sa posledné roky živí najmä vysedávaním v porotách, kde má dokonalý priestor na svoje povýšenecké mudrovanie. Adela Banášová - Na Slovensku vládne momentálne, pre mňa nepochopiteľná, Adelománia. Banášová strčí ten svoj veľký nos všade, kde zacíti tučný honorár. Štvoricu porotcov uzatvára mne takmer neznáma Alena Šeredová. Až taká šeredná síce nie je, ale rozumu moc nepobrala. Oni majú z tej kopy hnoja vybrať najväčší talent. Márna snaha – odpad! ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Já už fakt nemůžu... Proč se mám koukat na samé reality-show a podobné "soutěže"? Já sice chápu, že se tu najde spousta jednodušších jedinců (bez pardónu), kteří se na něco podobného skutečně těší (respektive dívá), ale z jakého důvodu to má odnést normální, inteligentní divák? Kdyby mi nevadily vulgarismy, tak teď celou Novu pošlu tam, kam už pěkných pár let patří (důvody: Ordinace v růžové zahradě, Ordinace v růžové zahradě 2, Výměna manželek, Big Brother, Česko hledá Superstar, Česko-Slovensko hledá Superstar, Stahovák atd.). P.S.: A když už podobný výmaz přeci jen vysíláte, tak si alespoň odpusťte ty trapné spoty, reportáže v TN a blikající odkazy zasazené do filmů či seriálů. Díky. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama