Reklama

Reklama

The Voice Česko Slovensko

(pořad)
  • Slovensko The Voice Česko Slovensko
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko / Slovensko, 2019, 120 min

Obsahy(1)

Voice Česko Slovensko začíná! Sledujte napínavou bitvu čtyř hvězdných koučů - Vojtěcha Dyka, Pepy Vojtka, Jany Kirschner a Kaliho - o ty nejlepší hlasy z Česka a Slovenska! (TV Nova)

Recenze (49)

pistik odpad!

všechny recenze uživatele

Odkedy je propagacia drog mozna o osmej vecer? Ved ta Kirchnerova je nafukana ako zirafa. Priserne ako sa niekto dokaze zhovadit za peniaze. Ak aj mala nejaku uroven a mohol ju niekto povazovat za relativne slusnu umelkynu, tak tymto klesla na uplne dno k Rytmusovi a Dare Rolincovej a co ja viem, napriklad takemu Majkovi Spiritovi a Haberovi ktori by za prachy si snad nechali aj zuby trhat. Strach a hnus v Bratislave ()

Frenkyy_ odpad!

všechny recenze uživatele

The voice by byl sám o sobě dobrý formát, ale když uvidíte tyto takzvané kouče, tak si řeknete, že to je velký špatný a máte kvůli Kirschner chuť spáchat sebevraždu. Pokud chcete vědět jak někdo zpívá a jakmile tento člověk dospívá, tak přeskočit řeč koučů pro zachování nervů. Ze všech koučů je pro mě asi nejlepší Pepa Vojtek a Kali. A ještě ten název ? Proč míchají dva jazyky do jednoho názvu - The voice Česko Slovensko, tak když už tak Hlas Česko Slovenska, ani nevím proč nezůstali u toho původního českého názvu. Nova stále nedokáže udělat pořady/seriály na červené hodnocení, a když udělá, tak to nedokáže dobře zpropagovat. ()

Reklama

Johny303 odpad!

všechny recenze uživatele

Kouči s výjimkou Vojtka jsou trapní, až je to k pláči. Celý pořad je veden tak, aby skrze trapné debaty a afektované výstupy těchto "trenérských hvězd" zdržoval co nejvíce, a tak si za dvě hodiny poslechneme asi deset minut muziky a zbytek tvoří ubohé žvásty a reklamy. The Voice Česko Slovensko s přehledem překonal všechny své hudební bratříčky i konkurenty, kterým se tímto omlouvám za přehnanou kritiku. ()

Dogfish odpad!

všechny recenze uživatele

Celkově tyto "zábavné" soutěže v TV moc nevyhledávám a musím se přiznat, že ač jsem neviděl ani minutu a přesto jsem dal Odpad. Úplně mě stačí upoutávky. To co tam vyvádějí ti rozhodčí, nebo co tam mají za funkci je k zblití. Kirchner ksichtuje jak po mrtvici. Kali, kdo to kurva je? Jinak Pepa je indulona 1. třídy a vleze všude, kde to smrdí prachama. ()

Ellmariachi odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně špatný pořad. Odpustím to, že soutěžící jsou často úplně mimo. Co mě neskutečně vytáčí jsou porotci. Mám rád Kabáty a je mě jasný, že tohle se musí prostě dělat pro prachy. Proto Pepé doufám, že za tenhle kabaret máš dost, jinak nechápu. Jana Kirschner je neskutečně otravná Dyka nesnáším a Kaliho neřeším. Hodnoceno na základě jednoho dílu. 0 procent. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • „Několik let jsem úspěšně odolávala nabídkám zasednout do křesla kouče a měla jsem pocit, že na to nebyla ta správná chvíle. Tentokrát jsem cítila, že chci novou výzvu, něco, co sem ještě nezkusila. Když přišla opět tato nabídka, bylo celkem přirozené říci ano,“  sdělila Jana Kirschner o svém působení v pořadu. [Zdroj: iDnes.cz] (Duoscop)
  • The Voice Česko Slovensko měl být v porotě i raper Marpo, dostal nabídku 2,5 milionu korun za porotcování, avšak odmítl. (TheSlezy)

Reklama

Reklama