Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší pěvecká show opět přichází! TV Nova opět se slovenskou TV Markíza dávají možnost dalším nadějným zpěvákům a zpěvačkám zapsat se do myslí Čechů a Slováků. Na začátku příštího roku začnou vysílat novou ČESKO SLOVENSKOU SUPERSTAR!
Další ročník úspěšného pěveckého projektu slibuje nevšední zážitky. Už jen složení poroty je více než zajímavé. Za porotcovskou lavicí zasednou úplní nováčci ve světě SuperStar, ne však ve světě hudebním, tam mají svou cestu už dávno vyšlapanou – Helena Zeťová a Rytmus. Dvojici doplní už otřelý Palo Habera a Gábina Osvaldová.
Moderátory soutěže se stali půvabná slovenská zpěvačka Tina a Leoš Mareš, kterého není nutné dlouze představovat.  Vítěz si odnese výhru v hodnotě 100 000 eur. Kromě toho ale získá příležitost vydat své album a oslovit spoustu fanoušků obou zemí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (317)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Spíše jen útržkovitě jsem viděl/slyšel cca čtyři díly a pokud to poprvé bylo ještě docela neotřelé, teď už se mi ze všech těch nagelovaných, osobitosti zbavených a průměrně zpívajících (ano, asi zpívají lépe, než většina z nás, ale věří snad někdo tomu, že je mezi nimi osobnost, která opravdu rozvíří naše plesnivé popové končiny?) puberťáků, kteří na povel roní slzičky, když zrovna nevypadnou, maximálně tak otevírá kudla v kapse. A děkuju tetičce, mamince, kamarádkám a všem úžasným lidičkám, že mi poslali hlas! Mimochodem, ten, kdo dokázal do poroty nacpat Rytmuse, který je víceméně jen aktuální pózou nejmenovaných komunit a jehož "hudební" ambice podtrhuje "skladba" Čo ti jebe, by zasloužil cenu Recese století. Zábava bez úrovně. ()

Kubrickon odpad!

všechny recenze uživatele

Tohtoročný výber finalistov bol dobrý až na Šepsa, nechápem prečo ho Habera poslal ďalej. Asi nám Palo senilnie. Ale Šeps to bola katastrofa! veď ani nevedel čo sa deje, bol večne zhulený a mimo. Ale ajtak naši "lídri" na televíznom trhu by mohli prísť z niečim novým konečne, predsa len superstar tu bola mnohokrát. A čo tam robil Rytmus preboha? ten cigán ani nevie spievať len trapošiť... a to poriadne. NEZNÁŠAM HO! bol najslabší článok celej poroty ako Šeredová v talentmanii, dva vymleté mozgy čo sa hrajú na hudobných znalcov. Ale Palo nahodil svoj porodcovský štandard a drží úroveň celej show. Osvaldovej ironické reči tiež boli na mieste. Helena Zeťová bola priemerná porodkiňa, ale aspoň bolo na čo pozerať keď si dala výstrih po pupok :D Ale tento ročník bol určite slabší než prvý federatívny rok. ()

Reklama

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Ale až také strašné to nebolo. Zdalo sa mi, že Habera kúsok dospel a zmúdrel, Marešovi, aj keď pôsobí falošne, sa sem tam vydaril slušný vtip a pár súťažiacich vedelo aj spievať. Na druhej strane tu bola Tina, ktorá jednoducho nie je moderátorkou a aj keď je milá a sympatická, nejde jej to. Potom Rytmus, ktorý si bohužiaľ mylne myslel, že je vtipný, talentovaný a (jeho najväčší omyl), že sa vyzná (pretože má jeho video milión zhliadnutí.. že každé druhé rehotajúce sa decko má ľahko cez 30 miliónov, to asi nevie). A nakoniec mi znovu vadila všetka tá komerčnosť. ()

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Jako jediný uspokojení vidím fakt, že tahle snad miliontá vyčpělá, nudná, trapně vnucovaná a rádoby bomastická superstar byla po dalším velmi kvalitním pořadu (Tisíc a jedna noc) pro Novu dost nepříjemnej finanční propadák. Navíc mě iritujou ty jejich lákavý slogany jako "změň svůj život" a "jdi za svým snem" a "i ty můžeš být superstar" a podobně. Kdo si proboha pamatuje aspoň jednoho výherce týhle soutěže? Krom Langerky? To snad tahle řada bude jiná? To těžko. Ale je to pochopitelný, Česko Slovensko bude nejspíš superstar hledat ještě hodně, hodně let, protože Nova z toho bude ždímat prachy, dokud nebude Mareš šedivej. Skoro na Novu nepřepínám, ale když už to udělám, tak je tam vždycky Mareš! Bože, co je to za hroznou nemoc? Naposledy na mě juknul z padesátky Michala Davida a teď tohle. Za chvíli asi bude moderovat zprávy. Počkat, ale je to Nova, tak čemu se tu divím... ()

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Je hlúposť dať tomu hodnotenie - Odpad! len preto, že je tam Rytmus. Navyše musím uznať, že Rytmus tam aspoň hodí pár vtipných hlášok. Určite je to najlepšia súťaž, pretože sa tu hľadajú hudobné talenty a ja som na hudbe dosť závislý. Nieje to niečo, kde ľudia súťažia aby len vyhrali peniaze a ,,pobavili" divákov, potom tí najväčší exoti vystupujú v iných reality show a zaplavujú titulky a neskôr sa na nich zabudne. Tu ide o niečo úplne iné. Napríklad taký Peter Cmorík, Zdenka Predná alebo Aneta Langerová by neboli tam kde sú, keby neboli v tejto súťaži. Takže mne sa na to dá pozerať a nemusím byť ani žiadny zamilovaný puberťák. Už som si našiel aj pár skvelých spevákov, u ktorých ma zaujíma ich štýl hudby a som zvedavý na ich tvorbu a to ani nepostúpili zo semifinále do finálových kôl. Takže podľa mňa si v porovnaní s inými trápnymi reality show ČS Superstár nezaslúži hodnotenie absolútneho odpadu. 70% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Už druhá česko-slovenská edícia. (buLLiTT)

Reklama

Reklama