Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Najväčšia spevácka show je späť! Niekoľko tisíc spevákov z Česka a Slovenska sa pokúsi presvedčiť Paľa Haberu, Ondřeja Soukupa, Martu Jandovú a Kláru Výtiskovú, že len oni si zaslúžia stať sa novou Superstar. (TV Markíza)

Recenze (65)

topi80

všechny recenze uživatele

Takže, jak udělat ze Superstar znovu sledovaný pořad. Máme pár lidí z ulice, kteří umějí zpívat. Máme celou celosvětovou zásobu hitů, které si televizní divák rád poslechne v podání těch, které každý večer uvidí a ke kterým si tak trochu získává vztah. A ten recept? NECHME TY LIDI PROSTĚ ZPÍVAT. Udělejme pořad, kde bude prim hrát hudba. Žádné krkolomnosti okolo, které nikoho nezajímají a každého donutí spíše přepnout. Není nutné nějaké exotické prostředí. Porotu nechme porotcovat a ne šaškovat. A dejme tam lidi, kteří mají opravdu co říci. Habera je OK, je to profík. Soukup je tak nudný, že kdyby tam místo něho seděl ouřada z dopravního inspektorátu, bude to zábavnější. Marta Jandová, proč? A tu nulu, co doplňuje čtveřici, ani neznám. ()

promo545 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevkus ,nesymptatičtí porotci s hvězdnými manýry co se proslavili jedním dvěma hity a nebo o nich nikdo neslysel(o tech jejich hitech).Povýšeným přístupem rozhodují o něčím osudu to se mi opravdu nelíbí a vrchol všeho product placement na nové úrovni ještě beru když se porotcům po stole válí tyčinka Kinder Bueno ,nebo si nalévají z pet lahve coca-cola ,ale věnovat těmto pochutinám minut času a bavit se o nich už mi přijde trošku přitažené za vlasy.Pro mě je to ztráta času a nechci se v televizi dívat na hodnocení někoho kdo umí zazpívat jednu písničku. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Apodiktický efébos s mírnou astázií servilně přikládá mikrofon k ústům plných akné a tklivě kokoktá černošské písně, Pyča na to čumí, je to, vole, rauch. Altista se nevzdává, bojuje. Udělá kotrmelec, je za šaška, aby zaujal. Quantum of poluce, porotce na place, hladce a obrace, servilní adorace panice. Pak se jelo někam do Benátek na Jizerou nebo kam a ten boj paniců o nejnovější největší nezajímavou superstar se už fakt nedal, vole, sledovat. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Tak není to žádné terno, ale když už jsem viděl většinu dílů... Soutěžící na poměrně dost dobré úrovni, ikdyž stejně většina upadne v zapomnění. Mezi to nejlepší patřily duety na "pláži". Pyco je dobrý moderátor, Nováčková občas nevěděla co mluvit. Zklamání byla Vytisková ve finálových večerech a hlavně reklamy. Narvat pár písniček do 3,5 hodin je teda umění. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie tohoto medzinárodne úspešného formátu nutne musí každou sériou klesať. Nie je tu už nič, čím by sa dalo prekvapiť, vieme, že víťazstvo v súťaži nič neznamená atď. Tvorcovia ale pochopili, že naťahovať túto súťaž tak ako v minulosti na 12 finálových kôl by asi bola sebevražda a tak to má o niečo väčší spád. Myslím z dlhodobého hľadiska, pozerať to s reklamnými prestávkami je peklo a mám to sem tam zapnuté iba v práci ako podmaz. Toto by už ale skutočne mala byť posledná séria. Objektívne je to odpad, pokiaľ to ale niekoho stále ešte baví, tak si to vychutná. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama