Reklama

Reklama

Let’s Dance: Revolution

Trailer 1

Mladá tanečnice Emily (Kathryn McCormick) přijíždí do Miami s velkým snem tančit na profesionální úrovni. Na jedné plážové party se seznámí se Seanem (Ryan Guzman) a protančí s ním celou noc. Sean vede kontroverzní pouliční taneční hnutí MOB, které se drze dere vpřed a tančí na nejrušnějších místech ve městě a také v netradičních prostorách jako jsou muzeum nebo banka. Občas si vyberou rušnou křižovatku. Prostě to rozbalí všude, kde vzbudí pořádný rozruch. Tancem provokují běžné kolemjdoucí a strhávají na sebe i pozornost médií. Jejich hlavním cílem, je způsobit co největší šok a být pořádně vidět i slyšet. Sean Emily postupně učaruje a rozhodne se do jeho tanečního projektu zapojit. Postupně se stane jeho hlavní tanečnicí. Brzy mají první neohlášené vystoupení, které opět zvedne ze židlí řadu kritiků i fanoušků. Jedny naštvané a druhé nadšené. Emilyn otec, bohatý byznysmen, ale nesouhlasí, aby se jeho dcera poflakovala s pouliční bandičkou. Představuje si pro ni jinou budoucnost. A tak to chce tanečníkům pořádně osolit. Místo, kde už MOB dlouho trénují, chce Emilyn otec rekonstruovat a využít jej k obchodním účelům. K tomu potřebuje vystěhovat tisíce zde žijících lidí. Skupina MOB se na protest proti tomu rozhodne vyrazit do ulic a tancem upozornit na problém těch, kteří zůstanou bez střechy nad hlavou. Teď už taneční skupina MOB netančí jenom proto, aby se předváděla a provokovala, nyní tančí pro zatraceně dobrou věc. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (271)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Už samotný začátek napoví, že se bude jednat o pitomost největšího kalibru. Choreografie je sice jakžtakž průměrná, ale scénář je na nic. Zábava asi tak do 15ti let, pro ostatní spíše nudná záležitost a ukázka toho, jak jsou v americe opět všichni bez starostí, happy a cool. Ale na tohle už mě nebaví se koukat. A úplně na konec nezbývá, než si položit otázku, jak mohla hlavní aktérka ve finále tušit, že bude tančit a vzala si pod sukni ty taneční bombarďáky. :D 30% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Emily a táta proti celému světu." Ale, co když je ten celý svět právě táta? Pak je třeba zatančit si s bandou Seana a Eddyho, aby táta i trapně rozjuchaný starosta pochopili potřeby prostých lidí. Ach jo. Nic proti tanci, i když si v civilním životě příliš nerozumíme, ale tady jsou taneční vystoupení tím jediným, co mě bavilo. Zejména hopsání na autech, v galerii a na eskalátorech mne skoro až donutilo k několika rozštěpům, saltům a rotacím na hlavě, ale pak jsem se uvědomil, že moje úrazová pojistka by patrně nepokryla následky. ()

Reklama

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Stupidní, puberťácká až dětská podívaná, snažící se zaujmout audiovizuálem, která sice funguje, ale má to jedno velká ALE, a to děj. Ten je klasická pohádka o tom, jak parta "cool" lidí mění svět. V tomhle případě teda Miami. Příběh samé klišé, zvraty předvídatelné a viděné 100x, spousta trapných a směšných scén. Alespoň, že na ty tanečky se dobře dívá. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Je zvykem série Step Up, že jednání postav nedává elementární smysl, příběh je papírová pohádka a základní principy logiky dostávají těžce na zadnici (aneb kde sakra berou ti chudí kluci ze slumu tak exkluzivní matroš a techniku na vystoupení?). Čtvrtý díl frenčízy samozřejmě není výjimkou. Dokonce bych řekl, že úplný závěr dovedl nesmyslnost zápletky (a tím pádem celé vyznění filmu) úplně nejdál: Ústřední taneční buduje celej film kontrakulturu, která staví jidášský, kapitalistický prachy do opozice proti tradici, životu obyčejnýho člověka a živýmu umění jako takovýmu, jenom aby se v happyendovým závěru nechala koupit od mezinárodní korporace. To mi hlava ještě pořád nebere. Na druhou stranu vypadá to, že čím hloupější je téma filmu, tím lepší jsou taneční performance a tím promakanější je způsob jejich snímání. V tom ohledu je Step Up: Revolution pravděpodobně nejlepším tanečním filmem, kterej je možný vidět. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Jsem velky fanousek tehle serie a i pres jedinecna tanecni cisla, tohle povazuju zatim za nejslabsi dil, hodnotim dle pocitu na prvni shlednuti ... Ta omacka okolo, rozumejte - dej, kterym se obali tanecni cisla - je cim dal mene snesitelny a cim dal vic kycovitejsi... Trojka zatim bezkonkurencne nejlepsi. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (9)

  • V záběru, kdy skupina tančí v restauraci, je kameraman nachystán s kamerou v rohlíku na tácu, v dalším záběru ale prochází kolem s prázdným tácem. (Hanka13)
  • Při tanci v restauraci je možné si všimnout, že Emily (Kathryn McCormick) má masku nasazenou na očích, v jedné chvíli má masku nasazenou na hlavě, a po chvíli zase na očích. (Reesam)

Reklama

Reklama