Reklama

Reklama

VOD (1)

Talentovaná Honey Danielsová je hiphopová tanečnice, která se živí jako barmanka a ve volném čase učí děti ze sociálně slabších rodin tanec v komunitním centru pro mládež. Jejím snem je stát se úspěšnou tanečnicí. Všimne si jí hudební režisér Michael Ellis, který ji obsadí do jednoho ze svých videí, dokonce jí nabídne místo choreografky. S nově objeveným bohatstvím začne Honey věnovat menší pozornost svým přátelům a dětem, které se účastnily hiphopových tanečních lekcí. Brzy se ukáže, že Michaelův zájem o Honey není čistě profesionální. Začíná ji používat víc a víc jako atraktivní doprovod, se kterým vymetá mejdany, a nakonec dívce dá jasně najevo, čím mu má zaplatit za kariéru, o kterou se jí postaral. Honey je postavena před rozhodnutí, zaplatí tuto cenu za úspěch, nebo se vrátí mezi skutečné přátele? Když Michaela odmítne, dostane se na černou listinu. Na začínající kariéru to má katastrofální dopad. Honey se ale nevzdává, podporována dětmi ze sousedství i díky neutuchajícímu elánu všem znovu ukáže, co na parketu umí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

masw 

všechny recenze uživatele

Jessica Alba opět ukazuje, že je výborná herečka a v tomto filmu ukáže i špetku svého komediálního talentu (o kterém se můžete přesvědčit ve výborné komedii Good luck Chuck) Na hip hop moc nejsem, ale úvodní melodie byla krutá (kterej film sakra začíná lalalalala hú hú uí :) ). Od prvního momentu kdy jsem viděl Jessicu se mě zmocnila dobrá nálada. Tenhle film mi dál hodně ukázal mi, že Jessica umí zajímavé taneční kreace, že práce choreografky je těžká, že ten co Vás zaměstnává může být hajzl, že pracující černošky nemají rády míšenky a jsou furt nasraný, jako by měly nonstop krámy, že i jinej černoch než ten z GTA může vést holičství a že jediné co chudé afroamerické děti baví je tanec a hip hop. Honey jako postava je velmi milá dívka se smyslem pro humor a velkým srdcem (v krásném obalu :) ) a Honey jako film nám nabídne spoustu tance, písní, pěkný příběh (ikdyž trochu pohádkový s malým množstvím překážek pro hlavní hrdinku), něco málo z romantiky, něco málo z prostředí gangů a něco málo z dramatu. Celkově mě film bavil velmi, ale mohl být delší a tím pádem i propracovanější, ale i tak to bylo dobrý a rád se k tomu filmu budu vracet, takže 4*. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 7/10 Děj 9/10 Hudba 10/10 Efekty 6/10/// +hudba, k tomu není co dodat, Mekhi Phifer je sympaťák a Jessica Alba je smyslná, pohádkový příběh a rovněž ostatní postavy -příběh v druhé polovině spíše melancholický, a možná slabší finále./// Od filmu jsem očekával hodně a rozhodně mě nezklamal. Celkový dojem trošku kazí druhá polovina filmu, která má byt dramatická, vyvolá však spíše melancholickou náladu, která zůstala i po skončení filmu. Samozřejmě hudba je výborná, tedy pokud máte rádi Hip-Hop a RnBčko a asi za nejlepší považuji sinchronizaci všech tanečníků/// Celkem 82%/// ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

"Ty hlavo skopová, jestli přijdu pozdě, tak máš po ptákách, ty sluho bílej, co by chtěl bejt řidič slečny Daisy" ... dělová hláška Missy Elliot směrem k černému řidiči nakonec rozhodla o 3*. Filmeček o dívce, která chce dětem z ulice překazit slibnou dráhu zločinu tancem, je značně naivní až pohádkový (dobro a zlo, znáte to), ale když mě taneční filmy svádí jak býka rozpohybovaná muleta a tady se pohybovalo jedna báseň. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další z té řady tanečních filmů, u kterých přesně víte co se bude dít a jak to celé dopadne. To by možná ani tak nevadilo, kdyby aspoň fungovali ty taneční choreografie a hrála dobrá muzika. Muzika ale dobrá nehraje a taneční scény nemají vůbec žádný náboj a jsou nudný. Aspoň že tý Albě to tady sluší, ale to se dalo čekat. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Přitažlivá pouliční tanečnice z Harlemu touží prorazit jako uznávaná hiphopová choreografka. Když se ale naskytne jedinečná možnost, musí se rozhodnout, co pro ni má větší cenu: zda osobní úspěch, nebo vlastní čest. Jessica Alba je hlavní atrakcí tanečního filmu, který neskýtá nic tak extra dramatického ani převratného. Taneční choreografie je zvládnuta na průměrné úrovni narozdíl od postavy, kterou Jessica hraje, což je paradox. Film si plyne v jedné stanovené linii ze které neuhne a do toho občas nějaké taneční číslo, které to celé rozpohybuje. Jessica je pružná a hezká, takže to s ní film má vyhrané, ale klidně mohlo být všechno, včetně příběhu, vystavěno poněkud zajímavěji. Jen stěží se totiž dá prohlásit, že si z filmu budete cokoliv pamatovat kromě hlavní hrdinky. Mé hodnocení: 60% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Do role Honey byla původně vybraná Aaliyah, ale ta bohužel v roce 2001 zahynula při leteckém neštěstí. (Bauer)
  • Jessica Alba cvičila denně pět hodin, aby dobře vypadala v tomto filmu. (ČSFD)
  • Jessica Alba sa priznala, že pred účinkovaním v tomto filme nevedela tancovať. Jej príprava sa upriamila na balet, jazz, hip-hop a trvala viac než 3 mesiace. (MarsyMK)

Reklama

Reklama