Reklama

Reklama

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (114)

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Ťažšie sa hodnotí film, ktorý je určený inej vekovej kategórii a celkovo inému pohlaviu. Pozastavovať sa nad dejom, hercami, absenciou klišé či zmysluplnými dialógmi nemá cenu, veď to nikto ani od filmu nečakal. Čo som však v kútiku očakával bola prepracovanejšia choreografia a tá neprišla. Snaha o neustále menenie lokalít a témat tancov je prítomná, chýba však lepší nápad, spontánnosť a drive ako taký, o inšpirácii nehovoriac. Chémia medzi hercami nefunguje a tým zhasína aj to jediné čo sa Step Up 5 snažil zdeliť. Sledovanie je znesiteľné, možno len dvakrát skontrolujete čas, niečo viac ako dopozerateľnosť by mohlo zaváňať sklamaním. ()

berry.77 

všechny recenze uživatele

Velka skoda tohoto filmu ocekaval jsem dle velmi vydareneho ctvrteho dilu kde me omamyla choreografie a napadite napady coz u pateho dilu se neda rici... ( kde je to umeni s ctvrtyho dilu i pribeh tam byl a co je tohle za zmatek se stalim obsazenim sem ocekavl uplne neco jineho skoda ze tato serie upadla doufam ze se pouci a nebo to zapichnou zde?) Porad sem v kine ocekaval nake to prekvapeni a po cele hodiny nic?? Nebejt postav z predeslich dilu to bylo pouze o hopsani a natrasani ale zadny udiv se nedostal tak jak ohromyl predchozi dil tady to byla podprumerna tanecni hopsanda se znamima hercema a hereckama. 3 * hvezdicky jsou za finalni zaver kde tu bylo neco k videni.... ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tanec dělá divy, o tom žádná. 5. díl taneční série, kde příběh hraje důležitou roli asi jako Jet-li v Expendables 3 a klišé střídá klišé se teda moc nepovedl.. Samozřejmě lidi na to koukaj jen kvůli tanečním kreacím a skvělé show. Bohužel tady tohle nenajdete. Čtyřka měla skvělé lokace, choreografie i soundtrack a 5. díl nemá nic z toho. Výstupy mě nudily, hudba nebavila a finále ačkoliv bylo fajn, nepředčilo své předchůdce. Prosím už žádný nový díl o tančících lidech. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Asi nejslabší díl série. Od těchto filmů vlastně téměř nic neočekávám - žádné herecké výkony, žádný příběh, prostě se jenom pobavit a žasnout na předvedenou taneční akcí, to je vše. Zde to však selhává téměř ve všech ohledech. Možná to bude tím, že předešlý díl nastavil laťku vcelku vysoko, ale tady se mi příliš nelíbil ani samotný tanec, on pomyslný ring v casinu v LA moc originálních nápadů a kreací nepřinese, ty tam jsou efektní "komba" a triky, nad kterými občas zůstává rozum stát. Tanečků bylo celkem dost, to ano, ale všechny si byly dosti podobné a nebyl tam žádný wow efekt. Je sice hezké, že tu potkáváme staré známé tváře, ale k čemu to všechno je, když toho tvůrci řádně nevyužili? 1* ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Tak a je tu pátý díl Step Up. Proč jsem na to šla do kina? Protože mám zkrátka ráda tanec a hudbu na filmovém plátně. Žádný jiný důvod nemám. Příběh o ničem jako vždycky. Tanec naopak super, ale je škoda, že kvalit trojky už to nedosahuje, ale to jsem stejně čekala. Je fajn, že se vrátila postava ze dvojky, Andie (Briana Evigan), její mužský protějšek mi ale nějak zvlášť sympatický nebyl, ostatně stejně tak v předchozím dílu, kde taky hrál hlavní postavu. Vše ale dokonale vyvažuje Moose jako moje nejoblíbenější postava celé téhle Step Up série. Bez něho to zkrátka nějak není ono. Takže ať už to jinak krom toho tance nebylo nic extra, dokud tam byl Moose, byla jsem spokojená. Pěkný byl ještě konec, který nám vyjevil onu "zásadní" myšlenku - nejde o výhru ale o tanec, a tanec dokáže všechny sjednotit (ano ano, je to hrozné klišé, ale naštěstí to na konci působilo docela pěkně - lepší než klasický konec, že prostě vyhrála ta taneční skupina, do které patří hlavní postavy). ~(3,3)~ ()

Galerie (59)

Zajímavosti (2)

  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)
  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)

Reklama

Reklama