Reklama

Reklama

Ninja 2: Pomsta

  • USA Ninja: Shadow of a Tear (více)
Trailer

Těhotná manželka mistra bojových umění Caseyho Bowmana byla zavražděna. Ztrátou zlomený Casey pomalu ztrácí důvod žít, dopředu ho žene jen neuvěřitelně silná touha po pomstě. Bowman se domnívá, že vrahem milované ženy je obávaný mafián Goro. Na pohřbu se setká s bývalým studentem Nakabarou, který mu nabízí trénink ve své škole bojových umění v Thajsku. Zprvu to odmítá, pak se rozhodne, že tam odjede. Při jednom zápase s Nakabarovým studentem Casey ztratí nervy a začne útočit skutečnými údery. Nakabara ho nabádá, že se musí naučit ovládat své emoce. Aby byl Casey schopen vypátrat a porazit svého protivníka, musí povýšit svoje bojové schopnosti na novou úroveň. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

V polovině druhé dekády jednadvacatého století se nám tu vyloupl klasický osmdesátkový model o naštvaném mstiteli, který sám a sám zrychtuje hordy nepřátel. Prosté, ale pro fandu nezvěstných v boji, všemožných rambů, ninjů, bojovníků, lamasů a dudikofů velmi půvabné připomenutí vlastně už dávných časů. No co Vám budu povídat, my už kapku odrostlejší tohle nostalgické rozjímání známe všichni, nic nového pod sluncem. Toulal jsem se vzpomínkách, rozjímal, bilancoval a film si prakticky užíval jen při soubojích, choreograficky nadprůměrných a počtem a různorodostí uspokojivých. A to mi vcelku stačilo k pohodovému odpočinku, spokojenost. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $2,6miliónaTržby Celosvetovo $543,000▐ Scott Adkins je herecky takmer v tej istej polohe v každom filme ale dobre, pre daný žáner akčný béčkový film to je vyhovujúce, príbeh klasický nástrel, kde nie je čím prekvapiť ale pokiaľ pozrieme na akciu tak tu sa dá pochutnať, akčné kúsky sú prevažne dobre nasnímané a majú slušný zápal, choreografiu, neomrzia ani na x-krát /60%/ ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

těžko hledat zprofanovanější a jednodušší příběh.Naštěstí ale není druhý Ninja tím druhem filmu u kterého by to bylo nutné řešit a prim tady hraje akce.A ta je nutno uznat opravdu velmi dobrá a dokázala mě vrátit o dobrých 2O let zpáky,kdy člověk hltal všechny ty filmy s Dudikoffem,Cynthií a já nevím kým vším ještě.Co víc Scott Adkins vedle těhle legend suveréně zapadá ať už svým bojovým uměním,tak i svým suveréním neherectvím,kdy dokáže všechno vyjádřit jednou grimasou.čiré béčko,které potěší každého fanouška,který vyrůstal na podobných filmech...70% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins se vrací v pokračování snímku "Ninja" a od začátku musím uznat, že už je v dané roli uvěřitelnější a že už ho docela snesu jako Američana v Japonsku. Každé vytažení zbraně a máchnutí sice vydává zvuk, jako kdyby rozřezávaly vzduch, ale proč ne, ono to má ten správný efekt. Škoda, že se potvrzují i další klišé, i když někdy na hlavního hrdinu zaútočí i ve dvou. Scott Adkins si velmi pozvolna získává mou oblibu, ale ještě vyhráno nemá. Je ale fakt, že teď mu hodně pomáhá fakt, že Japonsko je prostě kouzelné. No, musím říct, že příběh tak trochu o pomstě se mi docela líbil. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Florentine + Adkins zase raz nesklamali. Scott skákal, kopal, lámal, lietal, ukazoval hrudník a s výrazom maximálneho nasratia bil všetkých, čo mu prišli pod ruku. Presila, jeden na jedného, nafetovaný, absolútne jedno. Stále ich rozbil. Príbeh skoro klišoidný, dialógy otrasné, ale koho to pri tomto filme trápi?? Hlavne že súbojov bolo požehnane. Citeľná Florentínová réžia v kombinácií so skvelou kamerou nechala súbojom adekvátny priestor, dynamiku. Posledných 20 minút je dych vyrážajúcich. Za Adkinsa, za to, že dvojka je lepšia ako jednotka, za schopných hercov a kvalitných súperov a za prekvapenie na záver 4 z 5 ()

Galerie (18)

Zajímavosti (8)

  • Vo Veľkej Británii bola vydaná cenzúrovaná verzia, z ktorej bol vystrihnutý kohúti zápas. (m.a.t.o.)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v Thajsku a jeho metropole Bangkok. (MikaelSVK)
  • Nôž, ktorý používajú dvaja útočníci v scéne, kde chcú ukradnúť Caseymu (Scott Adkins) prívesok, je japonský obradný nôž Tonto. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama