Reklama

Reklama

Ve filmu „Zpátky do ringu", hrají Stallone a De Niro Henryho „Razora" Sharpa a Billyho „Kida" McDonnena, dva pittsburské boxery, jejichž zavilá řevnivost na sebe upoutala pozornost celého národa. V době své vrcholné slávy ve vzájemných zápasech jeden druhého porazili, ale v roce 1983, v předvečer jejich rozhodujícího třetího utkání, Razor nečekaně oznámil odchod do penze bez udání důvodů svého rozhodnutí a vlastně tak knokautoval kariéru svou i svého rivala. O třicet let později jim boxerský promotér Dante Slate jr. s vidinou velkého zisku učinil nabídku, kterou nemohli odmítnout: vrátit se do ringu a jednou pro vždy určit vzájemné skóre. Ale možná nebudou muset čekat tak dlouho: během jejich prvního setkání po letech se otevřou staré podebrané rány a propukne bezděky legrační pranice, do které se okamžitě zapojí i ostatní. Okamžité šílenství na sociálních sítích promění místní zápas z nevraživosti na hlavní událost kanálu HBO, kterou si nikdo nesmí nechat ujít. A tak když dokáží přežít trénink, možná se nového zápasu skutečně dožijí. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (675)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Príjemne nekorektná zábava pre starších chlapov, vrátane tých vo veku Alana Arkina. Občas sa človek zabaví na fajn vtípku, len je škoda, že scenár dodržuje všetky predpísané formulky tak striktne, že z neho cítiť umelosť a nie skutočný život. Ten filmu dodávajú herci, evidentne sa pri jeho tvorbe skvele baviaci. No a ešte smeruje jedna výčitka smerom k tomu, že je dosť ťažko uveriť, že by mal Stallone čo i len menší problém v ringu s De Nirom. Jeho muskulatúra je v jeho veku obdivuhodná ako výzor Kim Basinger v... no proste v jej veku. Ale toto je príbeh o chlapoch a ženy tu hrajú tak tretie, štvrté husle. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

Tvůrci zvládli žánr na výbornou, nenudí a servírují nám chutné menu, které sice vychází ze starých receptů, ale o to víc má kvalitní základ, je velice chutné, přísady navzájem ladí, má šmrnc, není mdlé ani překořeněné a je znát, že kuchař si dal práci! Na hlavní dvojici hvězd je opravdová radost se dívat - jsou to hvězdy prvotřídní svítivosti - díky za příjemný zážitek v kině! ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Před návštěvou kina mě tentokráte ublížilo vysoké hodnocení filmu. Člověk potom čeká neskutečnou pecku a ve finále je zklamán že dostane jen velmi dobrý film. Řeknu vám jedno. Trestná lavice se mě líbila více, ale to co dělá pro své fanoušky Stallone je neskutečné. Není dne kdy bych nelitoval, proč s podobnýma filmama nezačal už někdy v roce 97 po špatně hodnocené Zemi policajtů. Filmu nicméně stejně sluší i mladší herci stejně jako jistoty Basinger s De Nirem. Robert mimochodem hraje nejlépe za posledních minimálně 15 let a ten jeho ďábelský úšklebek jsem mu po hodně dlouhé době zase bezproblému věřil. Nebudu prozrazovat jak důchodcovské klání dopadne, protože ve finále o něj zase tolik nejde. Je příjemné hlavně poslouchat všetečné hlášky Alana Arkina. Bravo! 80% ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že tu hrajú dvaja schopní herci, ktorí odkazujú na svoje slávne filmové postavy a aj režisér má s komediálnym žánrom bohaté skúsenosti a dve z jeho komédií ma dokonca veľmi bavili, tak som Grugge match moc neveril a dlho sa mu vyhýbal, no predsa len raz prišla tá správna nálada, ale len som sa presvedčil, že som mal pravdu, nič výnimočné sa nekoná. Najviac som sa tešil na úvodnú fázu, sledovať prakticky dedkov, ktorí majú to najlepšie dávno za sebou, ale sebavedomie im nechýba a vzájomná rivalita je stále silná, ale na moje prekvapenie práve táto časť je jasne najslabšia, vôbec ma to nebavilo, postavy mi boli skôr nesympatické a nielen, že mi to neprišlo ani trochu vtipné, ale dokonca som sa cítil aj trápne. Ale, keď sa už začne riešiť samotný zápas a postavy začnú trénovať, už ma to našťastie začalo aj trochu baviť, konečne aj humor je celkom slušný, pár situácií sa mi páčilo, napríklad zosmiešňovanie MMA alebo zoskok padákom a pár hlášok bolo výborných. A síce potom ide humor očakávane do úzadia a začnú sa riešiť rôzne vzťahové problémy, už sa na to dalo pozerať, aj keď tu ma teda podstatne viac zaujímala De Nirova línia so synom a vnukom, než tá Stallonova so životnou láskou. A finále je v očakávanom štýle, takže tu nemá čo sklamať a aj ten boxerský zápas je v rámci možností celkom obstojný. Na obsadenie sa tu nedá moc sťažovať, Sylvester Stallone a Robert De Niro tu odkazujú na svoje slávne postavy, aj keď v tomto u mňa nie sú ani zďaleka vyrovnaní, ešte k Rockymu mám trochu vzťah, aj keď som sa nikdy nepovažoval za fanúšika tejto postavy a série, ale Raging bull je na tom o dosť horšie, hlavne táto postava mi bola poriadne nesympatická. Ale tu sa ten rozdiel neprejavil, Stallone tu hrá svojho typického skromného samotára a De Niro zase pohodového zábavného dedka a v tomto sa dobre dopĺňali, takže ma bavili asi rovnako. Ale určite musím pochváliť vedľajšie postavy, jedine Kim Basinger nestojí za nič, jej postavu by som najradšej vystrihol, ale páčili sa mi tréneri Alan Arkin a Jon Bernthal a dokonca ani Kevin Hart nie je vôbec zlý. Na réžii ma sklamalo jedine to, že film sa snaží tváriť áčkovejšie, než skutočne je a potom si musia pomáhať trápnymi zadnými projekciami, ako pri spievaní národnej hymny, ale inak je to v rámci žánru slušne zvládnuté. Takže až na tú úvodnú fázu som dostal presne to, čo som čakal a vlastne sa aj obával, hviezdne obsadenú komédiu s veľkými ambíciami, ktorá nakoniec aj tak ponúkne len pár vtipných scén a štandardnú jemnú drámu. Ale vďaka postavám sa na to raz dalo bez problémov pozrieť. 55% ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Zpátky do ringu aneb poslední match Sylvester Stallonea. V roli zestárlého boxera, který se ve filmu mockrát v ringu neukáže, ale přesto se jedná o zábavnou komedii. Skvěle ho doplňuje jeho soupeř De Niro. Lepší dvojku si nedokáži v tomto souboji představit a i když nejde o nějaký originální filmový zážitek, divák si své určitě najde.. 7/10 = 79% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (29)

  • Závěrečný match se odehrál v Consol Energy Center, což je domácí aréna Pittsburghu Penguins. (Punisher)
  • Po filme Krajina policajtov (1997) sa jedná o druhú snímku, v ktorej si spoločne zahrali Sylvester Stallone a Robert De Niro. (chochi18)
  • V jedné z filmových scén se Razor (Sylvester Stallone) při tréninku prochází mezi zmrzlými kusy masa a do jednoho se chystá udeřit. Jedná se o narážku na film Rocky (1976), kde Rocky (Sylvester Stallone) na zmrzlých kusech masa trénoval. Další připomínkou boxerského filmu je i pití syrových vajec. (Punisher)

Související novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno