Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (137)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po první čtvrthodině jsem si myslel, že film pravděpodobně zodpaduji, pak jsem ale vypnul logické myšlení a došlo mi, že se tvůrci zřejmě rozhodli dobře pobavit hlavně sami sebe. Ve chvíli, kdy jsem přestal očekávat jakoukoli logickou návaznost, začal snímek překvapivě dobře fungovat, já jsem se hodil do pohody a nakonec jsem se vlastně docela dobře bavil. Takže bych to všechno zhodnotil asi takto: byla to strašná hovadina, ale uměla mě pobavit. 3*+ ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Ja som asi veľmi divná podľa toho ako vidím, že toto ľudia hodnotili skoro úplne inak ako ja. Pozerali sme ten istý film? Skvelý scenár s vtipnými vsuvkami od všetkých hercov, bláznivý príbeh, romantika, akcia, komédia v jednom s celkom príjemnou stopážou, kedy vám film nepripadá ani príliš dlhý ani príliš krátky. Sam Rockwell vo svojom živle a Anna Kendrick ho len nádherne doplňuje. Ja som sa príjemne zabavila. Naviac sa mi páčil aj soundtrack a My type od Saint Motel úplne vystihuje náturu tohto filmu. A aj ja nemám rada červených medvedíkov. 70% ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Napsat, že se mi to opravdu líbilo, by bylo asi moc, ale zhruba od půlky filmu to nabíralo na otáčkách, prostě se to stalo zajímavějším a proto to nebylo tak hrozný. Když tak uvažuju, co se mi líbilo a co ne, bylo to tak půl na půl, začátek nestál za nic moc, konec byl taky docela náhlý a to mezi tím bylo jakš takš, takže co z toho vyplývá? Díky hercům v hlavních rolích, myšlence díla a celkem překvapivému konci, myslím tím poslední scénu, je tohle hodnocení nejlepší, jaké v tuto cxhvíli můžu tomuto filmu dát. Doporučovat nebudu, každý si udělejte obrázek sami, každopádně podle celkového hodnocení to až takový propadák nebyl. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Praštěná komedie, která postrádá jakékoliv racionální rozhodnutí, která sedne tak třem kinomaniakům z deseti. Určená zejména uctívačům jako vždy naprosto bezchybného Sama Rockwella (jeho taneční pohyby absolutně nemají chybu) a sympatické Anny Kendrick (která je tu ale totál vymletá) se zkušeným Timem Rothem. Pro mě dokonalá kombinace, mnoho gagů vyzní naprázdno, ovšem líbivá dramaturgie poměrně neznámého režiséra ale dává tušit, že si počínal zkušeně a v rámci možností připravil poměrně neokoukanou jednohubku, kterou si za čas rád zopakuji...7/10 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Musím sa priznať, že som sa na tomto filme tak náramne bavil, že mi vôbec neprekážal bláznivý štýl, ktorým sa film vybral. Sam Rockwell je tu absolútne dokonalý a Anna Kendrick mu úspešne nahráva. Sú skvelá dvojka. Film má dobrý humor, dobrú akciu a musím povedať, že je to aj celkom predstaviteľné čo z toho robí skutočne skvelú "podívanú." Nečakal som, že sa pri filme až tak dobre pobavím. Ja si myslím, že k tomu nemám ani čo dodať. Proste si to čeknite, a zabavte sa. Ako komédia to funguje a aj ako akčný film to funguje. Nie je to až v štýle guilty pleasure ako bolo pri The Midnight Man, ale aj tak sa človek asi dočká toho čo od filmu s takouto anotáciou čaká. Rozhodnite sa sami, no ja si myslím, že svoj čas som pri tomto filme nezabil. Podľa mňa je dobrý. Hodnotenie: B ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno