Reklama

Reklama

Než jsem tě poznala

  • USA Me Before You (více)
Trailer 10

Louise ví leccos. Ví, že se jí líbí práce v bistru, a ví, že možná nemiluje svého přítele Patricka. Zato neví nic o klasické hudbě, neví, že přijde o místo, a kdyby tušila, co ji čeká, asi by tomu stejně nevěřila. Will zase po dopravní nehodě ztratil chuť do života. Ví, čím byl kdysi a všechno se mu nyní zdá nepodstatné, a také přesně ví, jak s tím skoncovat. Zato neví, že Lou mu vtrhne do života jako náhlá bouře. A ani jeden z nich neví, že jeden druhého navzájem navždy změní ... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (14)

Trailer 10

Recenze (713)

cvutak 

všechny recenze uživatele

Kdyz jsem poprvé na plátně uviděl ochrnutého Claflina ihned jsem si vzpomněl na Nesmiřitelní. Po shlédnutí musím konstatovat, že tyto dva filmy nelze srovnávat. Me before you, se snaží útočit na city. Je to taková normální romanťárna, ale myslím ze hodnocení 82% je nadsazené, ale k pohodovému večeru ve dvou se tento film hodí. Za mě 70% ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Sice to škobrtá, ale krásně se to usmívá a umí to rozplakat. Kupodivu to nebylo tak povrchní, jak jsem si myslela, že bude. Úplně všechny postavy se snažily ve filmu žít, jak nejlépe dokážou, jak nejlépe to jde (i když to třeba v jednom případě mohlo znamenat smrt). Dobře se na to koukalo, poměrně pěkně to odsýpalo, hudba, protože byla tak známá a povědomá, se líbila. Nikdo nebyl přehnaný do karikatury. Obyčejný příběh o lásce a o tom, že je fajn žít, pokud můžete žít. 75 %. ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Tohle mi velmi sedlo. "Feel good movie" s jasně daným poselstvím. Dva lidé, jeden miloval život a vždy se řídil heslem žít ho naplno, ale po jedné nehodě mu nezůstalo vůbec nic. Ona má naopak všechno, mládí, krásu, svobodu, ale neumí život žít. Jo jo, klišé jak hrom, ale film je perfektně vyvážený a dokáže diváka zasáhnout na tom správném místě. Nechybí výborný britský humor a přirozená dávka romantiky, v žádném případě se nejedná o prvoplánové ždímání slz. Ta pátá hvězda je za hlavní hrdinku, kterou divák musí milovat od první sekundy. Takto má zkrátka vypadat dobrý romantický film. ()

leila22 

všechny recenze uživatele

Asi je so mnou niečo v neporiadku. Pravdepodobne ma väčšina žien za tento komentár ukrižuje a bude považovať za bezcitnú. Ale... v čom do pekla je tento film o niečo lepší ako niekoľko desiatok starších filmov natočených na rovnakú alebo aspoň veľmi podobnú tému? Priniesol niečo nové, čo tu ešte nebolo? Je lepšie zahraný, nájdu sa medzi trpkými na city apelujúcimi scénkami kvalitnejšie vtípky na odľahčenie ako napr. v Intouchables ? Dovolím si tvrdiť, že nie. Za úspechom filmu vidím za prvé: spokojné ženy, ktoré dostali svoju potrebnú dávku romantiky a za ďalšie: obsadenie jednej z hlavných postáv alias obľúbenkyne populárneho GoTu. Tá síce spočiatku pôsobila fakt roztomilo, ale po chvíľke ma jej postava prestala baviť, pretože okrem svojského oblečenia mala na sebe nasadené minimálne trojo ružových okuliarov. Nudila som sa. Nebola som ani len dojatá, pretože to pre mňa bolo jedno veľké klišé, ktoré a to sa budem opakovať, do filmového sveta neprinieslo nič nové. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Varujem vás. Ak budete zasa predvádzať niečo z Mojej ľavej nohy, nechám vás tu napospas všetkým vašim bývalým.“ Napriek zaliečavosti a prílišnej romantičnosti/pozlátkovosti sa mi to páčilo. Ale 4* tomu nedám, sorry. Rozkošná Emilia Clarke mohla byť veľmi rýchlo otravnou a neznesiteľnou, ale našťastie to uhrala a je „iba“ roztomilou. Takisto Sam Claflin je dobrý. Hoci je to troška dlhé, mnohé scény mohli byť vystrihnuté a ku koncu to dosť výrazne stráca dych, má to veľa silných momentov, vrátane záveru. Takisto dialógy a hlášky sú väčšinou zábavné („Šťastie, že ste ten štítok nemali na boxerkách.“). Je tam humor i dojatie a ako celok to proste funguje. Bavilo ma to viac, než Nedotknuteľní. A rád som po dlhom čase znova videl Nevillea Longbottoma. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (9)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 56,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 208,4 mil. (NIRO)

Související novinky

Han Solo a Daenerys

Han Solo a Daenerys

19.11.2016

Emilia Clarke je dobře známá díky seriálové Hře o trůny a pomalu se snaží prosadit na velkém plátně. Dom Hemingway ani pětka Terminátora jí k tomu příliš nepomohly, Emilia to ale nevzdává a po hitové… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno