Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proslulý archeolog Robert Burns (STEVEN SEAGAL) najde ve starověkých ruinách východní Číny vzácné artefakty. Měly by být zrestaurovány, ale čínská mafie Tong má vlastní plány. Burns zjistí, že mafie využívá cenné památky jako schránky k pašování drog do zámoří. Od té chvíle si nemůže být jistý životem. Je falešně obviněn ze smrti svého asistenta a uvězněn. Po propuštění je zapojen do vládního plánu na likvidaci mafie a stává se návnadou v nastražené pasti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (183)

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Ach jo...za posledni roky jedna z nejvíce hrozných chvil mého života. Takové mrhání času. A jen proto, že se mně nechtělo spát. Kdybych si raději dočetl tu knihu co mám na nočním stolku....říkal jsem si:"Kouknu na nějaké Segalovské finty v boji" a viděl jsem, jak proti sobě placají rukama jakoby zahàněli kupu much. NO A TEN VYGRADOVANÝ KONEC...zpuchloň hodil z okna samorajský meč a tímto přesekl nejslavnějšímu a nejhlavnejsimu mafiánovi hlavu. To byla teda pecka vážení. ()

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Do nebe volající slátanina, která je plná směšných dialogů a těžko uvěřitelných akčních scén. Podle mě byly nejtrapnější ty rádoby drsný proslovy u stolu. Chvílemi jsem se nubránil smíchu. Létající holič mě fakt pobavil. Nejhorší na tom je, že kdybych Stevena někdy potkal, tak bych si s ním rád pokecal, je to docela sympaťák. Bohužel jeho filmová tvorba stojí za starou belu. ()

Reklama

t0ny odpad!

všechny recenze uživatele

90% scén je postrádá logiku, nicneříkající kamera snímá vše nedůležité, a vrchol všeho představují výpovědi postav (vše v uvozovkách). Snímek tvoří tři scény. 1) Seagal vejde do náhodné budovy (ať už to je restaurace, holičství nebo stodola), a zmasakruje číňany, kteří ji okupují. 2) Seagal sedí a diskutuje s náhodnou postavou - tyto scény považuju za nejhorší. 3) Scéna u stolu, kde pár číňanů diskutuje o tom, jak musí zabít Seagala. Vynásobte pěti a výsledek vyšlete do světa. Další Seagalův "počin", který může fungovat jako parodie. ()

Hadati 

všechny recenze uživatele

Tento film je buď nepochopenou parodií na akční filmy nebo se Seagal už totálně zbláznil. Dokoukal jsem jej jenom proto, že mě zajímalo, co za kraviny tam ještě bude. "Matrixovské efekty" byli k pláči, příběh byl absolutně nereálný. Potom, co Seagalovi zabili manželku jsem čekal alespoň nějaké projevení citu - bez reakce. Velká čínská mafie měla zřejmě velký nedostatek personálu, protože veškerou špinavou práci vykonávali bossové. Hlavní boss se rozhodl Seagala zabít tím, že založil požár ve vlastním sídle. Požár byl však tak pomalý, že si hlavní hrdina mohl zapálit doutník, vykouřit ho a potom v klidu odejít hlavními dveřmi, aniž by se mu cokoliv stalo. To, že v jednom souboji použili čínský kung-fu styl (létající bojovníci) už přesahovalo jakoukoliv soudnost. Jak něco takového můžou dát do běžného akčního filmu? Takových zhovadilostí bych tu mohl vyjmenovat spoustu a spoustu, ale myslím si, že obrázek jste si už udělali. Jednu hvězdičku dávám za dvě pěkné Číňanky, protože to bylo to jediné, na co se tam dalo koukat. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Ako sa vraví: neserte archeológov! O tom, ako jeden spravodlivo naštvaný, čo sa ako decko príliš díval na Indianu Jonesa, vykosí po polke sveta polku všetkých čínskych mafií. Ukazuje tak spolu s Indym, o aké drsné povolanie sa jedná, čo vedia iba tí, čo niekedy robili v daždi a mraze archeologickú sondu s rozpadajúcimi sa krompáčmi. Bez ohľadu na absolútnu nezmyselnosť filmu je ZABIJAK dostatočne svižný a poriadne tvrdý, SS je tu ako duch rozsievajúci skazu a preto mám tento kúsok napodiv ešte celkom rád. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno